Göztepe’de bayram var!

İzmir derbisinde Altınordu’yu uzatmalarda bulduğu iki golle dize getiren Göztepe’de bayram var

Göztepe’de bayram var!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre TFF 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Göztepe, İzmir derbisinde Altınordu'yu büyük bir mücadele sonunda 3-2 yenerek adeta bayramı yaşadı.

Sarıkırmızılılar iki kez yenik duruma düştüğü nefes kesen derbide 2-1 yenik durumdayken uzatma dakikalarında attığı iki golle galibiyeti yakalarken maç sonunda tribünler büyük bir coşku yaşadı. Futbolcu, taraftar ve teknik heyet Atatürk Stadı'nda bütünleşirken sahadaki hırs, tribünlerdeki coşku şampiyonluk kıvılcımını yaktı. Göz-Göz'lü futbolcular taraftarlara anlamlı bir galibiyet hediye ederken, başkan Mehmet Sepil'den de teknik direktör Okan Buruk'a santrfor hediyesi geldi. Başkan Sepil, uzun bir süredir transferi için çaba harcadıkları Makedon golcü Adis Jahovic'in işini bitirdi. Göztepe'nin hücum hattına güç katacak olan Adis Jahovic'in transferinin bittiği haberi teknik heyetin galibiyet coşkusunu da ikiye katladı.

Jahovic'e devre arası onay verdi

İzmir Atatürk Stadı'nda Altınordu derbisini takip eden başkan Mehmet Sepil, 1-1 berabere kapanan maçın devre arasında Adis Jahovic'in transferini bitirdi. Göztepe, ikinci yarıya oranla ilk 45'te tutuk bir görüntü sergilerken Sepil, devre biter bitmez telefona sarıldı. Jahovic'in menajeri ve kulübüyle telefon görüşmesi yapan Sepil, sözleşmenin şartlarını belirginleştirdi. Küçük pürüzler dışında transfere onay veren, Jahovic'i İzmir'e davet eden Başkan Sepil 15 dakikada santrfor sorununa da çözüm buldu. Jahovic'in önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Mucize Yarattılar

Göztepe'nin yeni transferleri stoper Lokman Gör ve golcü Umut Nayir, sarı-kırmızılı ekibe Altınordu'ya mucizevi galibiyeti getiren isimler oldu. Maça yedek başlayıp oyuna ikinci yarıda giren Lokman ve Umut attıkları gollerle takımlarına 3 puanı kazandırdı. Dakikalar 90+1'i gösterirken stoper Lokman sahneye çıkıp beraberliği sağladı. Bu golden iki dakika sonra Umut Nayir'in galibiyete götüren golü tribünleri ayağa kaldırdı.

İSMAİL KÖSE KİRALANDI

Göztepe'de ayrılık rüzgarı esti. Sarı- kırmızılılar, geçen sezon büyük umutlarla Manisaspor'dan transfer ettiği İsmail Köse'yi sezon sonuna kadar 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İnegölspor'a kiraladı. Geçen sezon sadece üç maçta forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu toplam 158 dakika sahada kalmıştı. Göztepe'nin kadro yoğunluğu nedeniyle stoperleri Cemil Vatansever ve Fatih Kurucuk'la da vedalaşması beklenirken, çok sayıda 2'nci Lig takımının genç sol bek İsmail Can Üzüm'ü kiralamak istediği ifade edildi.
Konular Spor Haberleri