Göztepe'ye süper takip!

Akhisar temsilcisinin kurmayları, attığı ve attırdığı gollerle takımını ligde zirveye taşıyan Göztepeli Halil Akbunar’ın hiç bir karşılaşmasını kaçırmıyor.

Göztepe'ye süper takip!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Göztepe'nin yıldızları şimdiden Süper Lig ekiplerinin kıskacına girdi. Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor Göztepe'nin genç yıldızı Halil Akbunar'ı mercek altına aldı. Akigo'nun yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, 5. haftada oynanan Manisa maçında Göztepeli yıldız futbolcuyu özel olarak izlerken, Elazığ maçında kurmaylarından rapor aldı. Kafkas'ın Halil'i kadroda düşündüğü ve Akhisar'ın devre arası Göztepe'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Uzun süredir takipte

Geçen sezon Göztepe'nin Elazığspor'a kiraladığı Halil, Okan Buruk'un isteğiyle takıma döndü. İlk 6 maçta ilk 11'de banko forma giyen Halil attığı 3 golle de şu anda takımın en golcü ismi oldu. Tolunay Kafkas'ın, Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Başakşehirli stoper Gençer Cansev ile de ilgilendiği öğrenildi. Göztepe ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzalayan Gençer'i sezon sonunda takımda düşünen Akhisar, Halil için devre arasına kadar nabız yoklayacak.

Sakatlardan iyi haber

Göztepe'de sakatlar takıma dönüş yaptı. Ligin ilk haftasındaki G.Antep BŞB maçında sakatlanan ve 5 maçtır takımdaki yerini alamayan stoper Emre Can Coşkun ile iki maçtır kadroya giremeyen Salim İyik iyileşerek takımla idmanlara başladı. Sakatlıktan çıkan Mehmet Erdem'in de tamamen iyişleştiği belirtilirken 3 oyuncu da önümüzdeki hafta sonu Ümraniye maçında oynayabileceği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri