Gülşen yeni yüzüğüyle şov yaptı!

Gülşen dün zümrüt yüzüğüyle sosyal medyada şov yaptı. Bu 400 bin TL değerindeki yüzük ile popçunun diğer 3 gösterişli tek taşının toplam fiyatı ise 1 milyon 400 bin TL’ye ulaştı.

Gülşen yeni yüzüğüyle şov yaptı!
Takvim'den Ebru Kazıktaş'ın haberine göre sanat hayatındaki mütevazı tavırlarıyla takdir toplayan Gülşen, iş sosyal medyaya gelince tam tersi davranıyor. Demet Akalın gibi instagram'da servetlik yüzükleriyle şov yapan güzel popçu, önceki gün yine havasını attı. Gülşen, kenarları pırlantalarla bezeli baget kesim zümrüt yüzüğünü göstermek için elini yüzüne koyup poz verdi.

Ünlü şarkıcının yüzüğünün fiyatının yaklaşık 400 bin TL olduğu öğrenildi.

Gülşen yeni yüzüğüyle şov yaptı!

Gülşen, oğlu Azur Benan'ı kucağına aldığında müzisyen eşi parmağına 250 bin TL'lik tektaşı taktı.

EŞİNDEN HEDİYELER...

Parmağında taşıdığı servetle imrendiren Gülşen'in sosyal medyadaki yüzük şovu ise ilk değil. Güzel popçu Mayıs'ta 41. yaş günü için eşi Ozan Çolakoğlu'nun hediye ettiği 600 bin TL'lik baget kesim tektaşını da instagram'da gözlere sokmuştu. Ünlü müzisyen, eşine Ocak'ta doğum sonrası 250 bin TL'lik tektaş hediye etmişti. Bu arada Çolakoğlu, geçtiğimiz yıl Barcelona'da nikah masasına oturduğu Gülşen'e evlilik teklif ederken de 150 bin TL'lik bir tek taş almıştı. 4 yüzüğünün toplam fiyatı 1 milyon 400 bin TL olan güzel şarkıcı, "yüzüklerin kraliçesi" olmaya aday.

Gülşen yeni yüzüğüyle şov yaptı! - Resim : 2

Ozan Çolakoğlu'nun Gülşen'e evlilik teklif ederken aldığı bu tektaşın fiyatı ise yaklaşık 150 bin TL.

Gülşen yeni yüzüğüyle şov yaptı! - Resim : 3

Güzel popçunun kendini şımartmak için aldığı zümrüt yüzüğün fiyatı 400 bin TL.

Gülşen yeni yüzüğüyle şov yaptı! - Resim : 4