Ameliyatı 5 saat süren Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nasıl?

Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omuzunu kıran ve ardından bir ameliyat geçiren komedyen Hasan Can Kaya'dan flaş haber...

Ameliyatı 5 saat süren Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nasıl?

Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omuzunu kıran ve ardından başarılı bir cerrahi operasyon geçiren Hasan Can Kaya hastaneden taburcu olarak evinde dinlenmeye başladı.

Komedi dünyasının en sevilen sanatçılarından Hasan Can Kaya geçen hafta evinin bahçesinde futbol oynadığı sırada düşmesiyle sakatlık geçirmişti.


Ameliyatı 5 saat süren Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nasıl?



Yapılan kontrollerde omuzunda kırık olduğu tespit edilen başarılı komedyen, beş saat süren bir cerrahi operasyon geçirmişti.

Ameliyat sonrası hastanede kalış süresi uzayan Hasan Can Kaya, dün taburcu oldu. Önemli bir operasyon geçirdiğini, evde dinleneceği bu süreçte ailesine, yakın çevresine ve proje değerlendirmeye zaman ayırma fırsatı bulacağını belirten sanatçı kısa bir süre sonra işlerine kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.



Ameliyatı 5 saat süren Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nasıl? - Resim : 2


Yaşadığı talihsiz sakatlanma nedeniyle ertelemek zorunda kaldığı tüm gösterilerin biletleri haftalar öncesinde satılan ABD ve Avrupa turnesiyle ilgili belirlenecek yeni takvimi yakın zamanda duyuracaklarını belirtti.