Hande Doğandemir: "Partnerlerim çok uyumluydu"

Oyunculuk performansının yanı sıra bugünlerde bir şampuan reklamıyla kamera karşısına geçen Hande Doğandemir ile güzellik ve mesleki kariyeri hakkında keyifli açıklamalar yaptı.

Hande Doğandemir: "Partnerlerim çok uyumluydu"
Hande Doğandemir'in Akşam'da yayınlanan röportajı...

-‘Hayatımın Aşkı’ adlı diziniz ekrana veda etti. Peki, neler yaptınız bu süre zarfında?


Geçen sene dizi ve sinema çekimlerinin yoğun olduğu bir dönemdi. Biraz ara vermekte istedim. İster istemez biraz kendimi dinlemek ve kariyerime farklı bir şekilde odaklanmak bana çok iyi geldi. Bu süreç içerisinde bazı oyunculuk workshoplarına katıldım. Özellikle bu workshoplar sayesinde kariyerime olumlu yönde etkileyecek farklı methotlarla tanıştım. Tabii ki yeni projeleri değerlendirdiğim bir dönem oldu. Ve sonunda Blendax’ın marka elçisi olarak sessizliğimi bozdum.

-Sizce güzel bir kadın olmanın kriterleri nelerdir?

Kusursuz bir güzellik beni etkilemiyor. Güzelliği her zaman bir bütün olarak görürüm.  Özgüvenli, kendisiyle barışık ve bakımlı bir kadın benim için güzeldir.

-Siz kişisel bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?

Her zaman doğallıktan yana olduğum için, kişisel bakımımı da minimumda tutuyorum. Makyajımı temizlemeye, saçlarım için kaliteli ürünler kullanmaya ve cildimi nemli tutmaya özen gösteririm. Blendax ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin ardından saçlara karşı olan bakış açım değişti. Her kadın gibi saçlarımın bakımlı olması beni de güzel, enerji dolu ve mutlu hissettirir.

İNTERNET DİZİLERİNE SICAK BAKIYORUM

-Saç reklamında oynama kararında size cazip gelen teklif ne oldu?


Hayat tesadüflerle dolu... Hayatımda ilk kullandığım şampuan... Ve bugün markanın reklam yüzü olarak kampanya filminde oynayarak beni geçmişe götürdü.  Eski duyguları canlandıran, duygusal bir bağ kurduğum markayla bugün keyifli bir işbirliği için yola çıkmak bende farklı bir heyecan uyandırdı.

- Saçlarınıza gereken önemi gösterir misiniz?

Saçlarım kıvırcık olduğu için bakımı biraz zor olabiliyor. Bir de saç derim hassas ve alerjik. Bu sebeple saçlarımı boyatmıyorum. Bunun yerine doğal özlerle harmanlanan saç ürünlerini kullanmayı tercih ediyorum. Bu anlamda markanın doğal özlerle zenginleştirdiği yasemin çiçeği kokulu formülü hayatımı kolaylık kattı.

-Son dönemde televizyondan ziyade ünlüler artık internet üzerinden yapılan dizilerde yer alıyor. Siz de bu yeni akıma katılır mısınız?

Projelerin uzun soluklu olabilmesi için, tüm mecraların dijital çağa uyum sağlamasını doğru buluyorum. Oyunculuğun yeri ve zamanı yoktur benim için. İkinci ekran dediğimiz internet üzerinden yapılan dizi projelerinden teklif geldiğinde de, aynı ciddiyetle değerlendiririm tabii ki.

-Hayatınızın dönüm noktası olan olay ne oldu?

‘Güneşi Beklerken’ dizisi ve canlandırdığım Zeynep karakteri benim hayatımın dönüm noktası oldu diyebilirim. Çok büyük kitlelere ulaşan bir projenin parçası olmanın hem ne kadar zor ve büyük bir sorumluluk olduğunu, hem de ne kadar keyif verdiğini gördüm. Artık eskisinden de çok çalışıyorum. Bu proje tam bir ekip işiydi. Kariyerim açısından unutamayacağım çok önemli bir basamak oldu.

GELEN PROJELERDE SAMİMİYET ÖNEMLİ

-İlerleyen dönemler için yeni projeleriniz var mı?


Okuduğum ve değerlendirdiğim projeler var ancak bu nokta da acele etmek istemiyorum. Amacım her an aktif olmaktansa içime sinen, yapmaktan keyif aldığım ve bana gerçekten bir şeyler katabilecek projelerde yer almak. Bu zamanı beslendiğim ve daha iyilerine hazırlandığım bir süreç olarak düşünüyorum.

-Bir projeyi kabul etmeden önce olmazsa olmazınız nedir?

İçime sinmeyen ve karakterime uymayan projelerde yer almaktan kaçınırım. Proje geldiğinde mutlaka bir samimiyet ve kendimi açıkça ifade edebileceğim bir yan bulmak isterim.

-Adınıza açılmış çok sayıda fan sayfaları var. Bunları takip ediyor musunuz?

Tabii ki, zevkle takip ediyorum. Beni hiç yalnız bırakmıyorlar, her zaman her yerde destek oluyorlar. Göz önünde olan bir meslek yapıyoruz. İçten bir sarılma, samimi sözler ve alkış bizlerin en büyük desteği.

YORGUNLUKLARA İYİ Kİ DAYANMIŞIM

Kamera arkasını biliyor olmak benim için büyük avantaj oldu. Kamera arkası ve kamera önü işlerin bir ekip işi olduğunu düşünüyorum. Kamera önündeyken arkasında olup biteni bilmek, tüm ekiple empati kurabilmek, hem işin matematiğini anlamak hem de teknik olarak hakim olabilmek var olan şartları en iyi şekilde değerlendirmek konusunda bana çok yardımcı oldu. İki tarafında yorucu yanları var. Oyunculuğa başlama kararı aldıktan sonra çok çalışıyor ve eğitim alıyordum. Ama bugün Hande’ye baktığımda bu yorgunluklara ‘İyi ki dayanmışım’ diyorum.

PARTNERLERİM ÇOK UYUMLUYDU

İş disiplinini benimseyen ve işini ciddiye alan partnerlerle çalışmak, tabii ki izleyiciye de yüksek enerji yansıtmamızı sağlıyor. Birlikte çalışmaktan keyif aldığım bir partnerim olduğunda, iş eğlenceye dönüşüyor. Şanslıyım ki, şimdiye kadarki partnerlerim çok uyumlu ve çok keyifliydi.
Konular Röportaj