Horoz çok şaşırttı!

Denizlispor bu sezon dış sahadaki başarısını, evinde oynadığı maçlarda yakalayamadı ve taraftarını üzdü.

Horoz çok şaşırttı!
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre 1. Lig'de yıllar sonra ilk kez ligde kalmayı haftalar öncesinden garantileyen Denizlispor, bu sezon evindeki maçlarda beklenen puanları alamazken, deplasmanda aldığı sonuçlarla ayakta kaldı.

Ligde son haftaya 39 puanla 11. sırada giren Denizli, iç sahadaki 16 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 17 puan topladı. Evinde ötmeyen Horoz, iç sahada oynanan maçlara göre yapılan puan cetvelinde 13 puanla son sırada bulunan Mersin'in üstünde 17. sırada yer aldı. Horoz dışardaki 17 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Denizli deplasmanda topladığı 22 puanla, dış sahadaki maçlara göre yapılan puan cetvelinde, 24'er puanla ilk iki sırayı alan Eskişehir ve Malatya'yı izledi.

Moritz bu hafta da yok

İçerde 23 gol atıp 24 gol yiyen Horozlar, dışarıda ise 22 gol atıp, kalesinde 20 gol gördü. Bu arada Denizli'de sakat Alperen, Göztepe'ye karşı oynamayacak. İyileşen Cenk, cezası biten Taha son maçta forma giyecek. Teknik patron Ali Yalçın'ın, oyun sistemine uymadığı için geçen hafta kadroya almadığı Moritz'e bu hafta da şans vermeyeceğini açıkladı.
Konular Spor Haberleri