İşte Melih Gökçek'in alkışladığı o terbiyesiz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in, Hollanda krizine ilişkin paylaştığı bir video büyük yankı uyandırdı. Videodaki kişinin, daha önce şöhret olmak için akıl almaz çabalar içine giren Yağmur Avcı isimli kadın olduğu ortaya çıktı

İşte Melih Gökçek'in alkışladığı o terbiyesiz!
SuperHaber'de yer alan habere göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Hollanda-Türkiye krizine ilişkin bir video paylaştı.

Melih Gökçek’in Twitter hesabından “Hollanda’da yaşayan mangal yürekli kız kardeşime alkışlar” mesajıyla paylaştığı videoda, Hollanda’da yaşayan bir Türk olduğunu söyleyen Yağmur Avcı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini ifade etti.

İşte Melih Gökçek'in alkışladığı o terbiyesiz!

O KADIN "MEDYA ÜNLÜSÜ" ÇIKTI!

Ancak Melih Gökçek'in videosunu paylaştığı kişinin, daha önce medyada sık sık yer alan "şöhret avcısı" Yağmur Avcı olduğu ortaya çıktı.

Melih Gökçek’in bu videoyu paylaşmasının ardından sosyal medyada Yağmur Avcı’nın paylaştığı eski videolar hatırlatıldı.

Paylaşılan videolarda, Yağmur Avcı’nın 1 Kasım seçimlerinin ardından CHP, MHP ve HDP’ye yönelik küfürlü ifadeler kullandığı görüldü.

Uluönderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği görüntülerin ortaya çıkmasından sonra derhal gönderildiği Zuhal Topal'ın evlilik programında ortalığı birbirine kattığı anların da yer aldığı o videolarda, Yağmur Avcı’nın bazı aşırı davranışlarda bulunması da dikkat çekti.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E HAKARET ETMİŞTİ (VİDEO)

Yağmur Avcı'nın bu videoları ve gündeme ilişkin mesajları, "AK Parti artık şöhret 'Avcı'larının da prim kapısı oldu" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Yağmur Avcı isimli kadının Yüce Türk Milletine hakaret ettiği görüntülerini haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...