Joseph Yobo'nun evi işte bu halde!..

Fenerbahçe'den kiralık olarak giden Yobo'nun Liverpool'daki evinin altı üstüne geldi, ev sahibi manzara karşısında isyan etti.

Joseph Yobo'nun evi işte bu halde!..

Fenerbahçe'den kiralık olarak İngiltere'nin Norwich City takımına giden Joseph Yobo'nun başı evi nedeniyle belaya girdi.

EV PERİŞAN HALDE

Liverpool kentinde Joseph Yobo'nun ismiyle kira sözleşmesi yapılan ve iddiaya göre oyuncunun erkek kardeşinin kaldığı eve giden ev sahibi, karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Halılarda yanık izleri, alt üst olmuş bir mutfak ve banyo ve duvarlarında delikler olan her tarafı hasarlı daire ortaya çıktı. Liverpool kentindeki Everton takımında uzun yıllar forma giyen Joseph Yobo, kontratın kendi üzerine olduğunu kabul etse de, evde hiçbir zaman kendisinin oturmadığını söyledi, "Kardeşim Gideon kirayı ödüyordu. Zararı karşılamaya hazırız" dedi.

"GÖRDÜĞÜM MANZARA İNANILMAZDI"

Evin sahibi Ray Smith yaptığı açıklamada, "Gördüğüm manzara inanılmazdı. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Sanki evde soygun gerçekleşmiş gibi görünüyordu" diye konuştu. Evin depozitosunun 1500 sterlin olduğunu ancak en az 5000 sterlinlik bir hasar bulunduğunu söyledi.

Konular Spor Haberleri