Kaf-Kaf’ta pazarlık

Sözleşmesi biten Tayfun Pektürk ile görüşen yeşil kırmızılı yönetim teklifini sundu. Forvet Hakan Kuş ise rotayı İkinci Lig’e çevirdi.

Kaf-Kaf’ta pazarlık
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre transfer yasaklısı Karşıyaka, sözleşmesi sona eren Tayfun Pektürk'le pazarlık masasına oturdu. Yurtdışından dönen 30 yaşındaki kanat oyuncusu, yönetimin alacaklarını kapatıp sözleşme yenileme teklifini düşünmek için süre istedi. Yeşil-kırmızılılara 2015'te Medipol Başakşehir'den transfer olan, takımda Spor Toto 1. Lig'den bu yana 3 yıldır forma giyen 30 yaşındaki oyuncuya üst liglerden teklifler olduğu öğrenildi.

HAKAN KUŞ REDDETTİ

Sözleşmesi biten ve Spor Toto İkinci Lig'den teklifler alan forvet Hakan Kuş'un yeniden anlaşmaya yanaşmadığı Karşıyaka'da kadronun diğer tecrübeli isimlerinden Mahmut Temur'un da Almanya'da alt liglerden bir kulüple prensipte anlaştığı öğrenildi. Ailesi Almanya'da yaşayan Mahmut'un kariyerini bu ülkede sürdürmesi bekleniyor.

Tayfun Pektürk'ün kulüpte kalıp kalmayacağı da önümüzdeki hafta netleşecek.

UFUK İSKENDER TESİSTEN ÇIKMIYOR!

Karşıyaka'nın yeni sezon öncesi anlaştığı teknik direktör Ufuk İskender, antrenmanlar başlamamasına rağmen tüm gününü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde geçiriyor. Lig öncesi antrenman programları hazırlayan, futbolcularıyla buluşup görüşmeler yapan İskender, "Sezona önce ben hazır olacağım ki, futbolcularımı en iyi şekilde hazırlayabileyim. Tesisin eksiklerinden çalışma şartlarına kadar bir çok konuyla yakından ilgileniyorum" dedi.
Konular Spor Haberleri