Kar yağışı ünlü sanatçıları da vurdu!

Kıbrıs'ta sahne alacak sanatçılar, kar engeliyle karşılaştı! Tarkan ve Gülben Ergen saatlerce rötar yedi. Nükhet Duru, uçağı kalkmayınca sahne alamadı. Sibel Can ile Ebru Gündeş ise soruna özel jetle çare buldu!

Kar yağışı ünlü sanatçıları da vurdu!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre yoğun kar yağışına bir de yılbaşı yoğunluğu eklenince, havalimanlarında kabus yaşandı.

Özellikle İstanbul Atatürk ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki iptal ve rötarlar ünlü isimleri de sıkıntıya soktu. Birçok sosyetik sima da uçak içerisi ve havalimanında saatlerce beklemek zorunda kaldı. Tarkan, Gülben Ergen, Ferhat Göçer ve Nükhet Duru, 'havaalanızede' oldu. Ergen, Atatürk Havalimanı'nda Ferhat Göçer'le uçağı beklerken selfie çekip sıkıntısını dile getirdi. Nükhet Duru ise 9 saatlik rötar yüzünden Kıbrıs'taki konserine çıkamadı.

10 BİN LİRAYA JET!

Tarkan ise havalimanında 3-4 saat beklemekten yana dert yandı. Bu isimlerin yaşadığı sıkıntı üzerine Ebru Gündeş ve Sibel Can, 'havalı çözüm' buldu. Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın özel uçağıyla Yavru Vatan'a gitti. Sibel Can ise 10 bin dolar yani yaklaşık 30 bin liraya özel jet kiralayarak konserine zamanında çıkmayı başardı.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs Kaya Artemis'te sahne alan Ebru Gündeş, 2 bin kişiye muhteşem anlar yaşattı.

Eski yeni parçalarından oluşan repertuvarı ile konukları coşturan Gündeş'e dansçıları da eşlik etti. 2 saat boyunca konser veren Ebru Gündeş'e konuklar da hep bir ağızdan eşlik etti.

Yoğunluk nedeniyle birçok misafir konseri ayakta izledi. Sahne kenarına getirilen Noel Baba kıyafetli bebeği kucağına alan Gündeş, minik hayranı ile birlikte şarkısını seslendirdi. Eşi Reza Razzab da ünlü sanatçıyı keyifle izleyenler arasındaydı.

Sibel Can, diğer meslektaşları gibi sıkıntı çekmemek için tarifeli uçak yerine özel jet tercih etti.

9 SAAT RÖTAR YAPTI

Nükhet Duru da uçuş mağduru oldu. Yılbaşı gecesi Girne Rocks Hotel'de sahne alacak Duru, 31 Aralık saat 14.00'teki Kıbrıs uçağına binmek üzere Atatürk Havalimanı'na gitti. Ancak ünlü sanatçı, uçağı 9 saat rötar yapınca sahneye çıkamadı.