Karşıyaka ne yapacak?

Maddi sorunu aşamadığı için futbolculara imza attıramayan KSK’de 17 golle sezonu kapatan Can Erdem’e Sarıyer, Niğde ve Hatay talip oldu.

Karşıyaka ne yapacak?
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre geçen sezon büyük fedakarlık yaparak Karşıyaka'da kalan ve attığı 17 golle krallık yarışında 3. olan Can Erdem'e gelen teklifler yeşil-kırmızılıların canını sıkıyor.

Mutlu Altuğ başkanlığında yeniden göreve gelen yönetim, henüz maddi kaynak yaratamadığı için futbolculara resmi imzaları attıramadı. Sözleşmesi biten futbolcular arasında yer alan Can Erdem'e eski kulübü Sarıyer ile şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Niğde Belediyespor ve Hatayspor talip olunca Karşıyaka'nın morali bozuldu. Eski futbolcu borçları nedeniyle 2018 Ocak ayına kadar transfer yasağı bulunan ve bu tarihte de 10 milyon lirayı bulan borcu ödeyemeyeceği için yeni oyuncu alamayacak olan kurmaylar Can Erdem'e gelen tekliflerden rahatsız oldu. Peşinatının tamamını alan ancak 152 bin lira maç başı alacağı bulunan 29 yaşındaki futbolcunun ne yapacağı merak konusu.

Mustafa Aşan KSK'de kaldı

Federasyon kanalıyla kulübe ihtar çeken oyuncuları kaybetme tehlikesi yaşayan Karşıyaka'da yönetim, Mustafa Aşan'ı takımda tuttu. Federasyon'a giden ilk isim olan ve alacağını tahsil edememesi durumunda 28 Mayıs Pazar günü serbest kalma hakkı kazanacak 29 yaşındaki ön liberoya haftanın son iş gününde 76 bin TL ödeme yapıldı. Kulüpten 97 bin TL alacağı bulunan Mustafa'ya sezonun ilk yarısındaki Aydınspor 1923 derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası 7 maç ceza aldığı için para cezası kesilip bu tutar toplam alacağından düşüldü.
Konular Spor Haberleri