Lewis Hamilton, Ece Sükan’ın özel şoförü oldu!

Dünyaca ünlü F1 pilotu Lewis Hamilton, Ece Sükan’ın özel şoförü oldu! Bir saat markası için Hamilton’la kamera karşısına geçen Sükan’ı ünlü pilot uçurdu… Güzel stil danışmanı, 23 saniyede 350 bin doları cebine indirdi.

Lewis Hamilton, Ece Sükan’ın özel şoförü oldu!
Takvim'de yer alan habere göre eski eşi tasarımcı Ümit Benan'la ilişkisine bu yılın başında kaldığı yerden devam eden Ece Sükan'ın yüzü şu sıralar aşkta da işte de gülüyor. Güzel stil danışmanı, İsviçreli saat markası IWC Schaffhausen'in yeni reklamı için dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'la kamera karşısına geçti. Büyük ses getiren reklam filminde şampiyon pilot Hamilton'un havalimanına yetişmeye çalışan Ece Sükan'ın şoförlüğünü yapması dikkat çekti.

YILDIZLARLA AYNI KULVARDA

Adriana Lima, Karolina Kurkova ve Rosamund Pike gibi dünyaca ünlü güzel yıldızların da marka yüzü olduğu firmanın reklamlarında oynayan Sükan'ın 350 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 260 bin lira) aldığı konuşuluyor.

Bu arada 23 saniyelik reklam için rekor bir ücrete 'Evet' diyen ünlü stil danışmanı, performansıyla Hollywood'daki yapımcılarla yönetmenlerin de dikkatini çekmeyi başardı.