Nazlı: 'Bu saatten sonra beni yıkamazlar!'

Şarkıcı Nazlı, yeni single'ı 'Aşk Bile'yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait olan şarkısıyla bu yaz herkesi aşık olmaya çağıran güzel isimden çarpıcı açıklamalar...

Nazlı: 'Bu saatten sonra beni yıkamazlar!'
Nazlı'nın Akşam'da yayınlanan röportajı..

- Yeni single çalışmanızdan biraz bahseder misiniz?


‘Aşk Bile’nin söz ve müziği Serdar Ortaç'a, çıkış düzenlemesi Erdem Kınay'a ait. Okan Akı aranjesi ile Cihat Uğurel ve Mert Aydın remix'leri olmak üzere üç versiyonu daha var. Birlikte çalışmaya başladığım yapım ve menajerlik şirketi Star Odası'yla güzel bir enerji yakaladık. Şarkıyı öyle büyük bir aşkla söyledim ki bunun enerjisinin dinleyiciye de geçtiğine inanıyorum. Şarkının ilk cümlesini duyduğum anda "Bu şarkı benim olmalı" demiştim.

BRİTNEY SPEARS’A BENZETİLMEK GÜZEL!

- Klipteki danslarınız için "yerli Britney Spears" yorumları yapılıyor. Ne zamandır dans ediyorsunuz?


İlkokulda kurduğumuz dans ekibiyle okullar arası yarışmada İstanbul birincisi olmuştuk, lisede de dans ekibindeydim. Her zaman dansa ilgim oldu. Son 4 senedir hocam ve koreografım Orhan Üstündağ ile çalışıyoruz. Tanıdığım tüm dansçılar "Aşk Bile"nin klibinde benim de profesyonel dansçı gibi dans ettiğimi söylüyor. Bu arada Britney Spears'i çok severim, bu benzetme hoşuma gidiyor açıkçası.

- Bir de karın kaslarınız çok konuşuldu. Çok mu spor yapıyorsunuz?

Antrenörüm Serhan Musluoğlu'yla haftada 4 gün 2'şer saat çalışıyoruz, onun dışında da cardio yapıyorum. Ama spor karın kası yapmak için maalesef yeterli değil. Çok sıkı bir diyete bağlı kalmak gerekiyor. Serhan 7/24 ağzıma attığım her lokmayı kontrol edip, her gün için ayrı beslenme listesi hazırlar. Ailemden çok Serhan'ı görüyorum diyebilirim! Sürekli iletişim halindeyiz.

- Geçen yıl yine Serdar Ortaç'ın sevilen bir şarkısını "Aradın mı"yı coverladınız. Ancak üzerinde fazla durmadınız sanki.

"Aradın mı" benim projem değildi, bir DJ projesiydi ve bana teklif edilince, çok sevdiğim bir Serdar Ortaç şarkısı olduğu için hemen kabul ettim, başkası söylesin istemedim açıkçası. Ancak şarkı çıktıktan hemen sonra Soma faciası yaşandı, projenin sahibiyle de ciddi fikir ayrılıkları yaşadık ve birlikte devam etmemiz imkansız hale geldi. Sırf Ortaç şarkısını yarı yolda bırakmamak için, proje benim olmamasına rağmen klibini ben çektim. Ancak önce "Ben istemiyorum bu işi, ne istiyorsanız yapın" diyen karşı taraf, klipten sonra "Projemi çaldınız" demeye başladı. Üstelik kendisini de klipte oynamaya davet ettik ama istemedi. Olayın çirkin bir noktaya gitmemesi adına çekilmek zorunda kaldım. Hala düşündükçe üzülüyorum çünkü "Aradın mı" benim için çok özel bir şarkı.

HANDE YENER’E YAZ GELMEMİŞ HERHALDE!

- Hande Yener, birlikte düet yapacağı Serdar Ortaç'a "Kral Serdar, diyorum ki yaz gelmiyor bir türlü, getirelim mi artık" dedi. Bu açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?


Kendisi bu yaz işletmecilikle ilgilendiği için müzik dünyasını ve gündemini takip etmiyor anlaşılan. Serdar Ortaç hitlerle dolu kendi albümünü çıkardı, benden de bir Ortaç şarkısı geldi ki, klip versiyonunda Ortaç da söylüyor şarkıyı... Başka güzel işler de çıktı. Yani biz yazı çoktan getirdik de geçiriyoruz bile, yaz sadece Hande Yener'e gelmemiş herhalde! Bu açıklama bu yaz şarkı çıkaran tüm meslektaşlarına ayıptır bana göre. Bazı insanlar dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü sanıyor!

- Müzik dünyası dışarıdan bakanlar için toz pembe görünüyor. Sizce nasıl?

Toz pembeyi bırakın siyaha bürünmüş halde! Bir kere yaşı geçmiş ve belli noktaya gelmiş bazı kişilerin yeni isimlere tahammülü yok ve biz yükselmeyelim diye köşeleri tutup, geçit vermemek için bütün güçlerini kullanıyorlar. Birebir çalışıp güvendiğim, abi-kardeş-dost yerine koyduğum birkaç kişiden de ciddi darbeler aldım. Gerçi kendilerine teşekkür ederim çünkü kazık yiye yiye derim kalınlaştı, bu saatten sonra beni yıkmak epey zor olur. Hakkımın bugüne kadar çok yendiğine inanıyorum, bundan sonrası için kılıçları kuşandım o yüzden! Haksız rekabet de had safhada. Bir bakıyorsun ismi yeni yeni duyulan birinin klibi 3-5 günde Serdar Ortaç'ın bir aylık tıklanmasını geçmiş! Böyle bir şey mantıken söz konusu bile olamaz.

- Bu kadar yoğunluğun içinde aşk hayatınızın neresinde?

Ben ailemle, dostlarımla, işimle o kadar tamamım ki, aşkın yokluğunu hissettiğim söylenemez. Şarkılarımda, sahnede yaşıyorum zaten aşka dair birçok hissi... Uzun zamandır hayatımda kimse yok, aşk kısmet işi tabii, insanı ne zaman yakalayacağı belli olmaz.
Konular Röportaj