Filip Novak: "Ruhumda hücum var"

Filip Novak 2.5 yıllık imzayı attı. Trabzonspor'un yeni yıldızı, son dönemde stoper oynamasına rağmen orijinal bir sol bek olduğunu belirterek, "Kendimi de ofansif bir oyuncu olarak görüyorum" şeklinde konuştu.

Novak: "Ruhumda hücum var"
Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre Trabzonspor'un 2.5 yıllığına anlaştığı Çek futbolcu Filip Novak, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Genel Sayman Okan Alemdaroğlu'nun da katıldığı törenle resmi sözleşmeye imza attı. Alemdaroğlu, burada yaptığı açıklamada, oyuncuya Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklanan rakamlar dışında herhangi bir imza parası veya farklı bir ödeme yapılmayacağını da belirtirken, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

CELUSTKA'DAN BİLGİ ALDIM

Novak ise "Buraya gelmeden Celustka ile görüştük. Türkiye'deki en iyi taraftara sahip olduğumuzu duydum. Kariyerim boyunca stoper dahil, birçok pozisyonda oynadım ama ana mevkiim sol bek. Kendimi de ofansif bir oyuncu olarak görüyorum. İçimde ofansa, hücuma yönelik bir ruh var. Dolayısıyla benim için hiç zor olmayacak" diye konuştu.

CASTİLLO ÜZDÜ

Trabzonspor'da önceki gün yapılan idmanda sakatlanan Castillo'nun sağ diz dış yan bağında yaralanma tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, "2-3 hafta sonra takımla çalışmalara başlaması beklenilen oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

RODALLEGA GÖRÜŞME ODASINA

İngiltere'den transfer teklifi alan Kolombiyalı forvet ile özel görüşme yapıldı Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Rıza Çalımbay, sözleşmesinde "Yurt dışından 1 milyon 750 bin Euro'luk teklif gelirse serbest kalır" maddesi bulunan Rodallega ile görüştü. Görüşmede Rodallega'nın kulüp planlaması içerisinde önemli bir yeri olduğu ve takımdan ayrılmasına sıcak bakılmadığı ifade edildi. Rodallega ile Championship ekiplerinden Birmingham City'nin ilgilendiği ancak şu an için görüşmelerin menajerler düzeyinde olduğu öğrenildi.

77 NUMARAYI GİYECEK

Novak, uğurlu rakamının 7 olduğunu ve Trabzonspor'da 77 numaralı formayı giyeceğini söyledi. Atiker Konyaspor maçının kadrosuna da alınan ve kafile ile birlikte Konya'ya uçan Novak'a, Trabzonspor'un Slovak oyuncuları Durica, Bero, Kucka ve Hubocan da yakın ilgi gösterdi.
Konular Spor Haberleri