Oğuz Çetin apar topar hastaneye kaldırıldı!

Oğuz Çetin, dün gece saatlerinde kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı...

Oğuz Çetin apar topar hastaneye kaldırıldı!
İHA'nın haberine göre Erzurum'da kampta bulunan Azerbaycan'ın Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin, dün gece saatlerinde kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yüksek irtifa kampı için Erzurum'da bulunan Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Fenerbahçeli eski milli futbolcu Oğuz Çetin, dün gece saatlerinde kaldığı Palandöken Dağındaki Xanadu Otelinde rahatsızlandı. Göğsündeki şiddetli ağrı nedeniyle Çetin hemen ambulansla Şifa Hastanesine kaldırıldı.

Kalp krizi geçirdiği ileri sürülen Çetin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Çetin'in sağlık durumunun iyi olduğu hastane yetkilileri tarafından kaydedildi.

OĞUZ ÇETİN İÇİN YALANLAMA GELDİ!

Hazar Lenkeran'ın teknik direktörlüğünü yapan ve Erzurum'da kampa giren Oğuz Çetin, sağlık kontrolünden geçirildi.

Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga,  yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli eski milli futbolcu Çetin'in hastalandığı için değil, kontrol amacıyla hastaneye geldiğini söyledi.

Çetin'in rutin sağlık kontrolünden geçirildiğini ifade eden Dalga, "Bizim kardiyoloji doktoruyla da bir tanışıklıkları var. Kardiyolojide check-updan geçmiş. Herhangi bir hastalık geçirmiş değil, rutin kontrol amaçlı geldi" dedi.

Dalga, şöyle devam etti:

"Bunlar sporcu koşuyorlar, antrenman yapıyorlar. Rutin kontrole gelmiş, kalbine, akciğerlerine baktırmış. Yani bir check-up yaptırdı. Sağlık durumu gayet iyi. Kalp krizi geçirmediğinden yüzde 100 eminim. Doktoru Doç. Dr. Fuat Gündoğdu hocamızla da görüştüm. Kesinlikle bir kalp krizi söz konusu değil. Üstelik kalp krizi geçirdiğini basın mensuplarından öğrendik. Kalp krizi geçirdiğiyle ilgili, bu bilgi kesinlikle doğru değil. Tamamen kontrol amaçlı bir check-up yaptırdı. Onun dışında bir problemi yok."

Çetin'in akşam geç saatlerde geldiğini anlatan Dalga, "Gün içinde antrenmanları varmış, onun için akşam geç saatlerde gelmiş. Kan tahlilleri istenmiş, rutin kontrolleri yapıldı. Gece burada kaldı, biraz önce de ayrıldı. Hastaneden taburcu ettik" dedi.
Konular Spor Haberleri