Pınar KSK farkını konuşturdu!

Romanya’daki mücadelede rakibi önünde üstün bir oyun sergileyen yeşil-kırmızılı ekip tüm bölümleri önde tamamladı. Kaf Kaf’ta 13 sayı kaydeden Brown takımın en etkili ismi oldu.

Pınar KSK farkını konuşturdu!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Pınar Karşıyaka, Basketbol Erkekler FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Romanya'nın CSM Oradea takımı önünde rahat bir zafer elde ederek gruplara galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadı: 56-69. Maça hızlı başlayan ev sahibi takım karşısında 5-0 geriye düşen Kaf Kaf daha sonra toparlanarak ilk dört dakika sonunda skora denge getirdi: 7- 7. Bu bölümde Brown etkili bir oyun sergileyerek İzmir ekibinin ilk çeyreği 21- 15 üstün tamamlamasını sağladı. İkinci çeyrekte de başarılı bir oyun sergileyen KSK, bu bölümün sonunda farkı 10 sayıya yükseltti: 30-40. Pınar Karşıyaka, dengede geçen üçüncü çeyrek sonunda aradaki farkın kapanmasına izin vermedi: 43-53. 3. ve 4. çeyrekte savunma sertliği ile dikkat çeken Kaf-Kaf son bölümde rahat bir oyun ortaya koydu ve İzmir ekibi maçtan 13 sayı farkla 69-56 galip ayrıldı.

Avrupa'da 73. zafer

Pınar Karşıyaka dün Avrupa kupalarındaki 152. randevusuna çıktı. Yeşil-kırmızılılar 73 kez galibiyet sevinci yaşarken, İzmir ekibinin 78 mağlubiyeti ve 1 beraberliği yer alıyor. Bu müsabakalarda toplam 11 bin 945 sayı kaydeden Kaf-Kaf potasında ise 11 bin 858 sayı gördü. Romanya'daki mücadelede Pınar Karşıyaka'nın en etkili ismi ABD'li oyuncusu J.Brown oldu. 13 sayı 4 asist ile oynayan oyuncuyu 9'ar sayı ile Petway ve Summers izledi. Ev sahibi takımda Denison'un 17 sayılık performansı ekibinin galip gelmesine yetmedi.
Konular Spor Haberleri