Recep Niyaz'ın tercihi 'Horoz' oldu!

Recep Niyaz, gelen yüksek teklifleri kabul etmeyerek Denizlispor'u tercih etti.

Recep Niyaz'ın tercihi 'Horoz' oldu!
Yeni Asır'dan Yalçın Bağbozan'ın haberine göre Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Recep Niyaz'ın, yüksek bütçeli teklifleri geri çevirerek, Denizlispor'a imza attığı öğrenildi. Denizlispor altyapısında yetişen ve 2011 yılında 3 milyon euroluk bonservis ücretiyle Fenerbahçe'ye transfer olan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, yeşil-siyahlı kulüple 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Balıkesirspor'un 750 bin liralık teklifine karşılık Denizlispor'a 400 bin liraya imza atan Recep, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu, Denizli'de şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

Bize verdiği önemi gösteriyor

Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, "Başka kulüplerin yüksek tekliflerine rağmen Recep'le daha düşük bedelle anlaştık. Bu da Recep'in paraya değil Denizlispor'a verdiği önemi gösterir. Takıma yabancı değil. Yuvasına döndü. Takımımıza katkısının çok olacağını düşünüyorum" dedi.

Denizlispor'a geçen yıl da kiralık gelmek istediğini belirten Recep, "O dönemde pek çok dedikodu çıktı. Ama olmadı. Para hiç bir zaman birinci tercihim olmadı. Konu Denizlispor olduğunda akan sular durur. Yaşım 20... Önümde uzun bir gelecek var. Bir gün Fenerbahçe'ye tekrar döneceğim" diye konuştu. 
Konular Spor Haberleri