Ricardo Quaresma'ya ömürlük sözleşme

Siyah-beyazlı yönetim, iki yıl daha takımda kalmasını isteyeceği yıldız futbolcuya, ayrıca 2019 sonrası teknik heyette yer alması önerisinde de bulunacak. Quaresma'nın özellikle antrenörlük teklifine çok sevindiği ve kalmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Ricardo Quaresma'ya ömürlük sözleşme
Yeni Şafak'tan Süleyman Hatısaru'nun haberine göre Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile uzun vadeli planlar yapıyor.

Siyah-beyazlı takımda 2010 ile 2013 yılları arasında oynayan, ardından ülkesinin takımı Porto'ya giden Quaresma, geçen sezon Beşiktaş'a, “Yuvama geri dönmek istiyorum” diyerek geldi ve ilk dönemindeki disiplinsiz tavırlarının aksine bambaşka bir görüntü çizdi.

33 yaşındaki futbolcu, oyuna yaptığı katkı kadar arkadaşlarını da ateşleyerek dikkatleri üzerine çekti.

Geçen sezon 37 resmi maçta 5 gol atıp, 8 de asist yapan Portekizli oyuncu, bu sezonun geride kalan kısmında ise 17 resmi maça çıkarken 3 gol attı, takım arkadaşlarına ise 3 kez gol pası verdi.

Portekizli oyuncunun gerek sahadaki performansından gerekse de tavırlarından memnun olan yönetimin, sezon sonu bitecek sözleşmesini 2019'a kadar uzatmayı planladığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde deneyimli futbolcunun menajeriyle masaya oturması bekleniyor.

Beşiktaş yönetiminin, Quaresma ile ilgili planları bununla da sınırlı değil. Siyah-beyazlılar, Quaresma'nın 2019'daki sözleşmesi bittikten sonra, aktif futbol hayatına devam etmezse kendisini teknik kadroda görevlendirmek istiyor.

Portekizli oyuncunun antrenörlük teklifine çok sevindiği ve kalmayı çok istediği ileri sürülüyor.
Konular Spor Haberleri