Ronaldinho geliyor!..

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, dünyaca ünlü oyuncu Ronaldinho’nun transferi konusunda sona yaklaştı.

Ronaldinho geliyor!..
CİHAN'ın haberine göre golcü oyuncunun perşembe günü Türkiye’ye gelmesi ve Antalyasporlu yöneticilerle ve menajerle görüşmesi bekleniyor. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı oyuncuyla birkaç gün içerisinde görüşeceklerini dile getirdi.

PTT 1. Lig’den Süper Lig’e play off'tan yükselen son takım olan Antalyaspor, transfer çalışmalarına iddialı giriş yaptı. Kırmızı beyazlı takım final maçında Samsunspor'u penaltı atışları sonunda geride bırakarak Süper Lig biletini aldıktan sonra Meksika’da forma giyen Brezilyalı Ronaldinho’yu transfer etmek için girişimlerde bulunmuş ve spor kamuoyunda bu transfer haberleri oldukça dikkat çekmişti.

Ronaldinho'yla anlaşıldığı haberlerinin çıkmasının ardından Türkiye'de bir numaralı gündem olan Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Başkan Gencer, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun sözleşmesini feshetmek için Meksika'da olduğunu ve en geç perşembe günü Türkiye’ye geleceğini ifade etti.

ETO’DA TRANSFER LİSTESİNDE VAR

Antalyaspor Başkanı Gencer, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho’nun yanı sıra Barcelona ve İnter gibi takımlarda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Samuel Eto'o'yla da ilgilendiklerini duyurdu.

Kamerunlu golcüyle görüşme yaptıklarını ve beklemede olduklarını belirten Gencer, daha önce Barcelona'da forma giyen bir ismin daha listelerinde yer aldığını ifade etti.

FENERBAHÇE’DEN WEBO BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI, BEKİR İRTEGÜN DE LİSTEDE

Antalyaspor'un transfer listesinde yer alan Pierre Webo da kırmızı beyazlılar adına olumlu gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Vitor Pereira'nın, Kamerunlu golcüyü kadroda düşünmediği belirtildi.

Yaklaşık 1,5 ay önce ilk temasın kurulduğu Kamerunlu oyuncu, Fenerbahçe'yle sözleşmesinin uzatılmaması halinde Antalyaspor'a gelebileceğini söylemişti. Fenerbahçe'de yeni teknik adamın belli olmasının ardından da Webo'nun geleceği netleşmeye başladı. Sarı lacivertlilerle anlaşma sağlayan Vitor Pereira'nın, Webo'yu kadroda düşünmediği ve sözleşmenin uzatılmayacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Öte yandan yıldız transferinin yanı sıra takımın iskeleti için de çalışmaların devam ettiği Antalyaspor'da Fenerbahçe'den Bekir İrtegün'ün de listede olduğu öğrenildi. Bekir İrtegün'ün durumunun önümüzdeki hafta netlik kazanacağı belirtildi. Fenerbahçe'de kalmaması halinde yurtdışında futbol oynamak istediği öğrenilen Bekir İrtegün'le Kasımpaşa ve Başakşehir'in de ilgilendiği gelen haberler arasında yer aldı.
Konular Spor Haberleri