Selçuk'tan Burak itirafı!

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, Four Four Two’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Selçuk'tan Burak itirafı!
Skorer'de yer alan habere göre Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, Four Four Two’ya çarpıcı açıklamalarda bulunurken kendisine Burak Yılmaz konusunda yapılan eleştirilere de yanıt verdi.

Yıldız futbolcu “Bir forvet alınmadığı zaman 'Selçuk istemiyor' diyorlar. Çünkü Burak’la o kadar yakınım ki onu koruduğumu sanıyorlar. Sanki Messi gelecek de ben engel oluyorum” dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu, “Önceden insanlardan bu konularda biraz daha duyarlı olacağını umut ediyordum ama yavaş yavaş inancımı kaybediyorum. Şimdi sadece işime bakıyorum. Burak’ın kaçırdığı golün bile bana yansıması hoşuma gitmiyor” diye konuştu.

‘İbra atsın bana ne’

Takım olarak en büyük avantajlarının oturmuş bir kadroları ve sistemlerinin bulunmasını gösteren Selçuk İnan, “Maçları ve şampiyonlukları isimler kazanmaz. Artık bunu insanların iyice anlaması gerekiyor. Bir yıldız bir maç kazandırabilir ama şampiyonluğu ancak bir takım getirir. Sezon sonunda bir kupa kazanalım da en çok golü isterse Muslera atsın, gelsin Ibrahimovic atsın, bana ne” ifadelerini de kullandı.
Konular Spor Haberleri