Sergen'den çarpıcı yorumlar!

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, çok basit hatalar yaptıklarını, çok çalışıp bunları en aza indirmeleri gerektiğini söyledi.

Sergen'den çarpıcı yorumlar!
CİHAN'da yer alan habere göre Yalçın, 3-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bizim için şansız bir gece oldu. Çok kötü bir müsabaka olduğunu söyleyemem. Oyunun kırılma anları vardı. Gereksiz bir penaltıyla geriye düştük. Sonra beraberliği yakaladık.” dedi.

İkinci yarı skor üstünlüğünü yakalamak isterken geriye düştüklerini anlatan genç teknik adam, “Sonrasında da oyuncular skoru kurtarma çabası içerisine girdiler ve arkada pozisyonlar verdik. Ki bu tür müsabakalarda bu normal. Bu maçı çok çabuk şekilde unutmamız lazım. Çok basit hatalar yapıyoruz. Daha çok çalışıp bu hataları telafi edersek bundan sonra daha iyi bir Sivasspor görebiliriz.

Bundan sonra daha çok çalışıp nasıl kazanırızın mücadelesini vermemiz gerekir. Oyunun fiziksel durumu ve düşüncelerinden memnunum. Bu gece bizim için iyi olmadı ama bundan sonrası iyi olur diye umuyorum.”
ifadelerini kullandı. 
Konular Spor Haberleri