Spor salonuna vaktiniz yoksa, bu haberi okuyun!..

Güzel ve kaslı bir karna sahip olmak istiyorsunuz ama spor yapmaya vaktiniz yoksa üzülmeyin!..

Spor salonuna vaktiniz yoksa, bu haberi okuyun!..
Hürriyet'ten Murat Tavman'ın haberine göre ofisinizde sandalyenizden hiç kalkmadan yapabileceğiniz çok etkili egzersizler var.

Başlangıç: 3 set  x 10 tekrar  Orta seviye: 4 set  x 15 tekrar  İleri seviye: 5 set  x 20 tekrar
Her set sonrası 30-45 saniye dinlenin ve gevşeyin.

Egzersiz 1: Koltukta çapraz
diz kaldırma
Hedef kas: Alt mide, adonis
Teknik: Sandalyeye sırtınızı yaslayın, dik oturun. Bacaklarınızı gergin şekilde karşıya doğru uzatın. Önce sağ dizinizi kırarak göğsünüze değdirin. Sağ dizinizi indirirken sol dizinizi kaldırın. Tıpkı bisiklet pedalı çeviriyormuş gibi.
Fit ipucu: Başlangıç seviyesindekiler, dilerlerse kaldırmadıkları ayaklarını karşıya uzatmak yerine yerde bekletebilirler.

Egzersiz 2: Yarım mekik
Hedef kas: Üst ve yan karın kasları
Teknik: Sandalyede dik oturun. Elleriniz ensenizde olsun. Omuzlarınızı nefes vererek göbeğinize doğru ittirip sıkıştırın. Sonrasında nefes alarak yukarı kalkın.
Fit ipucu: Bu egzersizi, kontrollü bir hızda hissederek yapmanız önemli. Maksimum kas yanması hissedene kadar devam edebilirsiniz.

Yarın, ofis serimin son ve belki de en önemli günü. Konumuz; ofiste fit beslenme. Yarına kadar kendinize iyi bakın, sağlıklı ve fit kalın.

Egzersiz 3: Sandalyede fotokopi kağıdıyla beysbol vuruşu
Hedef kas: Yan karın kasları
Teknik: Sandalyede dik oturun. Fotokopi kağıtlarını kollarınız gergin şekilde göğüs hizasında tutun. Belinizden önce sağa, sonra sola dönün, seri bir hızda bunu yapmaya devam edin.
Fit ipucu: Eğer başlangıç seviyesindeyseniz, ilk dönüşten sonra ortaya gelip sonra diğer tarafa dönüş yaparak beli yavaşça egzersize alıştırabilirsiniz.