Volkan Demirel'e karga tulumba terapi!

Kazakistan maçındaki şokun ardından çıktığı ilk idman sonrası dış dünyayla bağlantısını kesen milli eldiveni arkadaşları hayata döndürdü.

Volkan Demirel'e karga tulumba terapi!
Vatan Gazetesi'nden Ali Can'ın haberine göre Volkan Demirel'in Kazakistan maçı sonrası Samandıra Tesisleri'ndeki ilk antrenmana 'sıfır' moralle çıkması sarı-lacivertli futbolcuları harekete geçirdi. Takımın en neşeli ve herkes tarafından sevilen ismi olan Bekir İrtegün önderliğindeki bazı futbolcular dış dünyayla bağlantısını kesen milli eldiveni adeta hayata döndürdü.

Her türlü mutluluk ve hüznün paylaşıldığı mekan olan Bekir'in odasında gerçekleşen 'terapi', ilginç öyküsüyle dudak uçuklattı. Milli maçın ardından Can Bartu'da toplanan sarı-lacivertli oyuncular, başarılı kalecinin durumuna çok üzülürken Bekir ve Caner "Gel konuşup dertleşelim. Sana iyi gelecektir" dedikleri Volkan'dan "Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim ancak yalnız kalmaya ihtiyacım var. Odamda tek başıma takılmak istiyorum" yanıtını aldılar.

GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİLER

Bunun üzerine 'kaba kuvvet' kullanan ikiliye direnen tecrübeli file bekçisi, 90 kiloluk cüssesiyle arkadaşlarına direndi ve odadan çıkarılamadı. İşte ne olduysa o anda oldu. Tam da o sırada kapının önünden geçen Raul Meireles'ten yardım isteyen iki yıldız, güçlerini birleştirdikleri Portekizli'yle dev kaleciyi karga tulumba Bekir İrtegün'ün 'rehabilitasyon odası'na götürdü. 
Konular Spor Haberleri