6 Mart'taki toplantıya katılmayacak olan Meral Akşener Ersan Şen ile görüşecek

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü ve Akşener ile Şen'in istişare amacıyla bir araya geleceğini duyurdu.

6 Mart'taki toplantıya katılmayacak olan Meral Akşener Ersan Şen ile görüşecek

İYİ Parti'de belediye başkanları dün, Meral Akşener ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Önemli olan kazanmaktır, kazanılmasını temin etmektir. Bütün hassasiyetimiz budur" diyen Paçacı "Biz masadan kalkmadık, kaldırıldık" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanı Turhan Çömez, "Masadan ayrılma söz konusu değil. Biz masadayız fakat masadan kalkan 5 kişi var" dedi. Çömez, "Krizin sağduyu ile çözüleceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılmayacağını açıkladı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Son toplantıda yaptıkları hatayı belirtecek irade beyanını ortaya koyarlarsa kapı açık" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü ve Akşener ile Şen'in istişare amacıyla bir araya geleceğini duyurdu.

Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen ile görüşecek

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen’in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir" dedi.

İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ

İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş ise kararını değiştirerek istifasını geri aldı.

Altıntaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesi sonrası kararını değiştirdiğini söyledi. Altıntaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum" dedi. 

DHA