’Anne olmaktan tiksindim'

Oscar'lı oyuncu Helen Mirren neden anne olmadığını açıkladı..

’Anne olmaktan tiksindim'

62 yaşındaki İngiliz oyuncu Helen Mirren, yönetmen Taylor Hackford mutlu bir beraberliği olduğu halde çocuk yapmama nedeni açıkladı.

Daily Mail’in haberine göre Mirren bebek fikrinden çocukluğunda izlediği bir film yüzünden vazgeçti. Mirren, 13-14 yaşlarındayken okulda bir doğum filmi izlediğini ve gördüğü manzara yüzünden travma geçirdiğini söyledi.

“Okul sıralarında cinsel yaşamla ilgili herhangi bir eğitim verilmemesine rağmen bize çocuk doğurmanın mucizesini anlatan bir film izlettiler. O filmden sonra anne olmaktan tiksindim. Görüntüler yakın plandı. Doğum ayrıntılarıyla gösteriliyordu. Ben yüzümü kapadım, salondaki iki erkek öğrenci baygınlık geçirdi. Onları dışarı çıkardılar. Bu benim için büyük bir travmaydı. Düşünün, hepimiz 13 ya da 14 yaşında çocuklardık. Böyle bir filmi anlayabilmemiz mümkün değildi.”

“Sanırım ben annelik güdüleri yoğun olan bir insan değilim” diyen Mirren çocukken annesiyle ilişkisinin de çok iyi olmadığını ifade etti. “Annem korkunç bir kadında. Acımasız sözler söylerdi. O da bu dünyaya anne olmak için gelmemişti.”

Konular Eski Arşiv