”Bir ciddi Nihat Beyan kaldı!”

Finalde yarışmacılar roman havası eşliğinde dans ederken; sunucu Erkır; noter Nihat Beyan' ı da dansa davet etti...

”Bir ciddi Nihat Beyan kaldı!”

Star TV' nin sevilen programı "Popstar Alaturka" finalinde yarışmacılar toplu halde roman havası eşliğinde dans ettiler... Bu sırada SMS sonuçlarını açıklamak üzere noter Nihat Beyan sahneye davet edilirken sunucu Osmantan Erkır "Son dansı da Nihat Beyan yapacak şimdi" şeklinde konuştu...

Sahneye gelen noter baş katibi Nihat Beyan, ciddiyetinden ödün vermeyince sunucu Erkır' ın kulağına reji odasından şu sözleri fısıldadılar... "Bir ciddi Nihat Beyan kaldı..."

Canlı yayındaki enteresan konuşmaları izlemek için videoya tıklayınız...

*********************************************************************************

Geçtiğimiz günlerde bir Lübnan televizyonunda bu tarz bir program izledim. Kıyafetler çok şık, konuşmalar ve hareketlerde bir o kadar ölçülü... Ciddi bir görsel şölen, olağanüstü bir müzik keyfi..

Dün gece ise bizim "Popstar Alaturka" yı izledim. Stüdyonun orta yerine bir masa kurup; dolmalar, pilakiler,börekler... Bu nasıl bir banalliktir? İşi iyice eski gazinolardaki çarşamba kadınlar matinesine çevirdiniz. Bir Lübnan televizyonununda izlediğim programa bakıyorum birde bizimkilere. Bizim milletimiz bu kadar avam, basit, banal şeyleri hak ediyor mu? Bu tarzı mı uygun görüyorsunuz milyonların izlediği ekranlara? Tam finalde, yarışmada en az puanı alan yarışmacının açıklanacağı an; göbek atmalar, dans etmeler de ne demek oluyor? Herşeyi geçtim yarı resmi bir kurumu temsil eden noter baş katibini showunuza dahil etmek istemeniz de neyin nesi? Birde sıkılmadan reji odasından bilmem kim beyin kulağınıza fısıldadığı "Bir ciddi Nihat Beyan kaldı.." lafını yayında söylüyorsunuz... Pesss!

Sacit Aslan

Konular Eski Arşiv