9 futbolcu ilk kez Milli olacak!...

A Milli Takım kadrosuna ilk kez çağrılan 9 futbolcu, Kuzey İrlanda karşısında ay-yıldızlı formayla tanışmayı bekliyor. Teknik Direktör Fatih Terim’in, Adem Büyük’ü ilk 11’de sahaya süreceği öğrenildi...

9 futbolcu ilk kez Milli olacak!...

Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlık kapsamında ilk sınavını bugün Kuzey İrlanda karşısında verecek olan A Milli Takımımız’da yeni oyuncular görücüye çıkacak. 28 kişilik kadroda tam 9 yeni oyuncu bulunuyor.

Çaykur Rizespor’dan Koray, Eskişehirspor’dan Tarık ve Aytaç, Fenerbahçe’den Salih, Gençlerbirliği’nden Uğur, Karabükspor’dan İshak, Kasımpaşa’dan Adem, Sivasspor’dan Aydın ve Trabzonspor’dan Zeki Ayvaz ilk kez kadroya çağrılan isimler oldu.

Kadrodaki oyuncular içerisinde en tecrübeli isim olarak 69 kez ay-yıldızlı formayı terleten Arda Turan göze çarparken, ilk kez kadroda olmanın heyecanını yaşayan Salih Uçan da takımın en genç ismi olarak dikkati çekiyor.

‘Dilerim burada eskirler’

Ay-yıldızlı ekibimiz, Kuzey İrlanda maçının son çalışmasını 5 Ocak Stadı’nda yaptı. Fatih Terim maçta tecrübeli oyuncuların yanı sıra yeni isimlere de forma verecek. Adem Büyük’ü ilk 11’de sahaya sürmesi beklenen Teknik Direktör Fatih Terim, diğer oyunculara ikinci yarıda şans tanıyacak.
Hazırlık maçı da olsa her karşılaşmayı kazanmak istediklerini kaydeden ay-yıldızlı teknik adam, “Biz her maçı önemsiyoruz. Burada yeni oyunculara da şans vereceğiz. Dilerim burada eskirler ve kıdem kazanırlar” dedi.

BİLAL MEŞE / SKORER



Konular Spor Haberleri