Abdurrahim Albayrak'tan ağır eleştiriler

Galatasaray taraftarının sevdiği isimlerden eski yönetici Abdurrahim Albayrak, Ünal Aysal ve çevresine ağır eleştirilerde bulundu, “Bir gün döneceğim” dedi.

Abdurrahim Albayrak'tan ağır eleştiriler

Albayrak’ın konuşmasından satır başları şöyle:

* Yöneticiliğim keşke bitmeseydi. Neden ayrıldığımı başkalarına  soracaksınız. Biz istemedik ki. Kim istedi? Ali Dürüst mü, Adnan Öztürk mü, Refik  Arıkan mı istedi? Ali Gürsoy mu istedi? Mete Başol mu istedi? Abdurrahim Albayrak mı istedi? Celal Gürcan mı, Semih Haznedaroğlu mu istedi? Sadece başkan ve etrafındakiler istedi.

* Burada kimseye bir şey  söylemiyorum ama kırgınlığım var, çok büyük kırgınlığım var. Bizim zaten bir  senemiz kalmıştı. Dördüncü yıldızı taksaydık, geçen seneki şampiyonluğu bütün taraftarlarımızla doyasıya yaşasaydık gam yemezdim.

* Ben yine futbolcuları arıyorum. En son Hamit Altıntop’u aradım, moral verdim. Futbolcu kardeşlerimle hep konuşuyorum. Çünkü  ben Galatasaraylıyım. Galatasaraylıysanız illa yönetimde olmanız gerekmiyor. Eğer Galatasaraylıysanız, yönetimden böyle gönderilmeniz de gerekmiyor. Galatasaraylıysanız, hocanın da böyle gönderilmesi gerekmiyor.

* Biz oraya yine geleceğiz. Galatasaray’a hizmet etmek bir onur, bir gururdur. Allah bana nasip etti, inşallah bundan sonra da nasip eder. İnşallah bu güzel şeyleri hep birlikte yaşarız. Galatasaray’a hizmet etmeyi çok istiyorum, çok seviyorum.

* Galatasaray masaya yumruğunu vurdu ve  Şampiyonlar Ligi’nde ‘ben de varım’ dedi.

* (Juventus maçındaki golden sonra) Allah’tan, Ali Dürüst yanımdaydı. Karşılaşmayı onun locasında izledik. Sneijder golü atınca, balkondan aşağı fırlıyordum, Ali Dürüst hayatımı kurtardı. Ona bir can borcum var.

SKORER



Konular Spor Haberleri