Ahmet Şık'tan Tuğçe Tatari'ye Sezgin Baran Korkmaz yanıtı!

Ahmet Şık, Tuğçe Tatari'nin T24'te yayınlanan yazısıyla ilgili açıklama yaptı: "Gazetecilik yapmayanlar gazeteciliğin yeri geldiğinde pisliğin merkezine gitmeyi gerektirdiğini bilmeyebilirler."

Ahmet Şık'tan Tuğçe Tatari'ye Sezgin Baran Korkmaz yanıtı!

TİP Milletvekili Ahmet Şık, Tuğçe Tatari'nin 24 Haziran'da T24'te yayınlanan 'Bu bir Ahmet Şık eleştirisidir' başlıklı yazısıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve kara para aklamak suçlamasıyla aranan Sezgin Baran Korkmaz ile görüştüğü gerekçesiyle eleştirilen Ahmet Şık "Gazetecilik yapmayanlar gazeteciliğin yeri geldiğinde pisliğin merkezine gitmeyi gerektirdiğini bilmeyebilirler. Bu yer halkını ezen kralların sofrası da olabilir, eli silahlı adamların karargâhı ya da mağarası da. Gazeteci kamu adına oralara girmekle yükümlü kişiye denir" ifadesini kullandı. Tuğçe Tatari, bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ahmet Şık’la 10 yıllık ve her sıkıntılı dönemde yanında olmaya özen gösterdiğim bir arkadaşlığımız vardı. Şimdi, bir eleştiri yazısıyla üzeri çizildi, yazdığı ‘cevap’ metninde adımı dahi anamayacak düzeyde bir nefrete dönüştü" dedi.

Tatari'de Şık'a şu yanıtı verdi:

Ahmet Şık'tan Tuğçe Tatari'ye Sezgin Baran Korkmaz yanıtı!

AÇIKLAMANIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ