Ahsen Eroğlu: "Aşka dair büyük büyük sözlerim yok"

"Menajerimi Ara" dizisiyle tanınan Ahsen Eroğlu, hiçbir zaman şöhretin büyüsüne kapılmadığını söyledi.

Ahsen Eroğlu: "Aşka dair büyük büyük sözlerim yok"

Elele Dergisi'ne konuşan oyuncu Ahsen Eroğlu çarpıcı açıklamalar yaptı:

"Hayal kırıklığı yaşadığımda ortadan kaybolurum. Hemen de anlaşılıyor maalesef. 

Kendime hiç 'Şöhreti yakaladım' demedim bugüne kadar. Seçimlerimin başarılı bulunması, konuşulması çok daha kıymetli geliyor bana.

İnsanlar zihinlerinde tanınırlığı büyütüyor da büyütüyor ve sohbet ettiğimde 'Normal insanmışsın' diyor. Ben zaten normalim ve insanım. Göz önünde olmak başka bir insan yapmıyor beni.

Mütevazı olmanın da bir dozu olduğunu düşünüyorum. Abarttığınızda kendi değerinizi aşağıya çekiyor gibi oluyorsunuz.

‘Dirty Dancing’ filminin müzikleri, koreografisinin zorluğu ve başarısını görmek beni o döneme götürüyor. İster istemez içindeki dans tutkusunu keşfeden ‘Baby’ ile empati kuruyorum izlerken. Patrick Swayze ile Jeniffer Grey’in bir gölün içinde lift çalıştıkları sahneyi ezelden beri seviyorum.

Maskülen-feminen bir tarzım olduğunu düşünüyorum. Kendi tarzımı Isabelle Huppert gibi görüyorum; ya da Julia Roberts’ı söylememe gerek yok sanırım. Bende olması gereken parçaları ödül gibi alıyorum. 

Bir senedir et yemiyorum. Bu senenin başında kendime verdiğim sözlerden biri dürüstlük. 

Aşka dair büyük büyük sözlerim yok benim. Ama karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum. 

İlişkide saygı olmalı. Karşılıklı saygı olmadan iki insan birbirini sevse ne olacak? Birbirine ağzını geleni söyleyen iki insanın sevgisinden söz edemeyiz. Bu sevdiğin insana duyduğun hayranlığı öldüren bir şey. Hayranlık duymadığın bir kişiyle aşkı yakalamanın imkansız olduğunu düşünüyorum."

Konular Ahsen Eroğlu