Ajda Pekkan: "Çantalarımın hepsi çakma"

Önceki gün villasının bahçesinde spor yaparken verdiği pozlarla olay olan Ajda Pekkan yine gündem yarattı. Bahçeköy'deki 40 milyon liralık villasından '2. Sayfa' programına bağlanan Süperstar, ilginç sözler sarf etti.

Ajda Pekkan: "Çantalarımın hepsi çakma"

74 yaşındaki yıldız, "Çantalarımın hepsi çakmadır. Orijinallerine para veremem. Öyle çok pahalı tek taşlarım, pırlantalarım da yoktur" diyerek samimi bir itirafta bulundu. Süperstar, "Corona virüs sayesinde de umarım unutulan değerler hatırlanır" dedi.

Geç uyanıp saat 14.00 gibi kahvaltı eden Ajda Pekkan, bir gün yumurta yiyorsa ertesi gün yemiyor. Ekmek yerine kendi deyimiyle 'tahta gibi' olan galetalardan yiyor. Haftada bir, portakal suyu içiyor. Akşamüstü avokado ve yoğurt tüketiyor. Sakatat çok seven Süperstar, "Eskiden Dolapdere'de gider paça çorbası içerdim. Şimdi de bildiğim yerden ara ara sipariş veriyorum" dedi.

Pekkan, “Keşke bir evliliğim olsaydı, 30-40 yıl sürseydi dediğiniz oluyor mu?” sorusuna, şöyle yanıt verdi:

“30-40 yıl hiçbir evlilik sürmez. Kedilerle avunmaya çalıştım. Oldu benim çocuğum 6 defa, istemedim. Ben kendi hayatımı zor idame ettirebildim, ayaklarım üzerinde zor durabildim. Sahnedeki şöhretin, pijamalı terlikli halini istemiyor erkekler. Sahnedeki gibi görmek istiyor. Ben de her dakika sahnedeki gibi olamam.”

Konular Ajda Pekkan