Ajda Pekkan işini evine taşıdı

Ajda Pekkan, uzun süredir Bahçeköy'de lüks bir villada oturuyor. Şehir merkezinden uzak olduğu ve stüdyoya gidip gelirken çok zaman kaybettiği için evini satmaya çalışan ünlü sanatçı, duruma çareyi bulmuş.

Ajda Pekkan işini evine taşıdı

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre Ajda Pekkan, uzun süredir Bahçeköy'de lüks bir villada oturuyor. Pekkan, 6 yıldır bu evi satmaya çalışsa da bir türlü elden çıkaramamıştı. 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkardığı evi en son 6 milyon 500 bin dolara indirmiş fakat yine de alıcı bulamamıştı. Şehir merkezinden uzak olduğu ve stüdyoya gidip gelirken çok zaman kaybettiği için evini satmaya çalışan ünlü sanatçı, duruma çareyi bulmuş. Pekkan, süper lüks villasının bir odasını stüdyoya çevirmiş.

Yani Ajda Pekkan, işini evine taşımış. Öyle bir stüdyo yapmış ki, odada yok yokmuş. Ses sistemi, okuma prova yeri, ses geçirmeyen paravan duvarlar ve montaj yeri bile yaptırmış. Bu arada böyle bir yeri kurmak neredeyse servet değerinde, bilenler bilir. Fakat Ajda Pekken, evine stüdyo kurmak istediğini söyleyince sponsorlar sıraya dizilmiş. Anlayacağınız Pekkan'ın cebinden bir kuruş çıkmamış.

Konular Ajda Pekkan