Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri'ne ödül

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin, TİKAV iş birliğiyle gerçekleştirdiği 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri' programıyla kadınlara sağlık, hijyen, çocuk gelişimi ve dijital okuryazarlık gibi alanlarda yüz yüze eğitimler verilerek toplumsal dönüşümün önemli bir parçası olmaları hedefleniyor.

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri'ne ödül

Akfen Yenilenebilir Enerji, sahip olduğu santrallerin bulunduğu bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri' programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde 'Enerjimiz Geleceğimiz' ödülüne layık görüldü. Ödül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör'e takdim edildi.

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin, Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) iş birliğiyle gerçekleştirdiği 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri' programıyla kadınlara sağlık, hijyen, çocuk gelişimi ve dijital okuryazarlık gibi alanlarda yüz yüze eğitimler verilerek toplumsal dönüşümün önemli bir parçası olmaları hedefleniyor.

Akfen Yenilenebilir Enerji, kadınlara yönelik eğitimlerin verildiği 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri' programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde 'Enerjimiz Geleceğimiz' ödülüne layık görüldü.

Ödül, düzenlenen törende Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör'e takdim edildi.


Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 'Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri'ne ödül


Böylelikle Akfen Yenilenebilir Enerji'nin, bu prestijli ödülle kadınların güçlenmesine ve toplumsal kalkınmaya sağladığı katkıları bir kez daha tescilledi.

Akfen Holding'in kurucusu olduğu Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) koordinatörlüğünde düzenlenen program kapsamında kadınlara sağlık, hijyen, çocuk gelişimi ve dijital okuryazarlık gibi alanlarda yüz yüze eğitimler verilerek toplumsal dönüşümün önemli bir parçası olmaları hedefleniyor.

DHA