Akhisar Belediyespor Es-Es'e konuk!...

Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Akhisar Belediyespor, saat 20.00'de Eskişehir deplasmanına çıkıyor. Maçın hakemi Özgür Yankaya...

Akhisar Belediyespor Es-Es'e konuk!...

Süper Lig'in Egeli temsilcisi Akhisar Belediyespor, 11. haftanın açılış maçında Eskişehirspor'a konuk oluyor. 16 puanla 7. sırada yer alan Es-Es ile 15 puanla 8. sırada bulunan Akigolar'ın cuma mesaisi saat 20.00'de başlayacak. Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak mücadelede Edirne Bölgesi'nden Özgür Yankaya düdük çalacak.

Yeşil-siyahlı takımda, tedavisine İstanbul'da devam edilen Emrah Eren ile birlikte sakatlıkları süren Mustafa Aşan ve Emin Aladağ kadroda yer alamayacak. Akhisar Belediyespor, rakibiyle bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Geçen sezon Süper Lig'de oynanan bu iki karşılmaşmalardan Eskişehir'de oynanan mücadeleyi Akigolar 1-0 kazanırken, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadele 1-1 sona erdi. Bu sezon deplasmanda galibiyetle tanışamayan Akigolar, 5 karşılaşmada 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Yeşil-siyahlı takım, gurbette henüz gol sevinci yaşamazken, kalesinde de 5 gol gördü. Öte yandan Süper Lig'de günün ikinci maçı saat 20.00'de Elazığspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak.

Yönetimden tam destek

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu, takımı Eskişehirspor deplasmanında yalnız bırakmayacak. İlk yarının 10 haftasında toplanan 15 puanın çok önemli olduğunu belirten Başkan Eryüksel, "Biz, istikrarlı bir takımız. Takımın iskeletini bozmadık, birkaç takviye yaptık ama iskeleti koruduk. Hedefimiz ligde kalmak. Takım olarak iyi grafik çiziyoruz. Özellikle bu sezon iç sahada daha etkiliyiz. Bu performansımızı deplasmanda da sergilediğimizde daha iyi noktalara gelecemiğize inancımız tam" diye konuştu.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ


Konular Spor Haberleri