Akhisar:0 - Beşiktaş:2

Beşiktaş, Süper Lig'in 4.haftasında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Siyah beyazlılar bu sonuçla ligdeki 3. galibiyetini elde etti.

Akhisar:0 - Beşiktaş:2
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Süper Lig'in dördüncü haftasında Akhisar Belediyespor'la karşılaştı. Siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nden dönüşte zorlanacağı düşünülen deplasmanda rahat bir galibiyet aldı ve dördüncü hafta sonunda 10 puana ulaştı.

Maçtan dakikalar:

5. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Talisca'nın ceza sahası dışından vurduğu şutta top kalenin az farkla üstünden auta çıktı.
8. dakikada Gökhan İnler'in ara pasında kaleciyle karşı karşı kalan Talisca meşin yuvarlağı kaleci Fatih'in sağından filelerle buluşturdu. 0-1
31. dakikada ani gelişen Akhisar Belediyespor atağında Rodallega'nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Soner aşırtma bir vuruşla topu az farkla auta attı.
39. dakikada Akhisar Belediyespor'un atağında ceza sahasından uzaklaştırılan top Custodio Castro'nun önünde kaldı. Castro'nun ceza sahası dışından çektiği sert şut Beşiktaş kalesinin sağından az farkla auta çıktı.
45. dakikada Caner Erkin'in ceza sahasının solundan kullandığı serbest vuruşta top Rodallega'nın kafasına çarparak ağlarla buluşturdu. 0-2
İkinci yarıda ilk yarıya göre daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, skoru korumayı başardı. Akhisar Belediyespor Rodallega ile etkili olmaya çalışırken savunmada mücadele eden Tosic ve Marcelo ikilisi hata yapmadı.


Benfica maçında olduğu gibi iyi bir savunma görünümü veren siyah beyazlılar kalesinde gol görmedi ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla ligdeki 3. galibiyetini elde etti.
Konular Spor Haberleri