Akhisar'da Cihat Arslan dönemi!..

Ege'nin Süper Lig'deki tek temsilcisi Akhisar Belediyespor'da yönetimin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Cihat Arslan, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Akhisar'da Cihat Arslan dönemi!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre 25 yıl önce henüz 20'li yaşlarının başında genç bir futbolcu olarak formasını giydiği yeşil-siyahlı ekibe teknik direktör olarak dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Arslan, "Akhisar Belediyespor kulüp olmaktan öte, gerçek bir aile gibi. Ben ve yardımcılarım, bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Süper Lig'deki 4'üncü sezonunda Akhisar Belediyespor'un direksiyonuna geçerek ağır bir sorumluluk üstlendiğini sözlerine ekleyen genç teknik adam, "İşimizin zorluğunu bilerek bu görevi kabul ettik. Gerekli ön hazırlığım var. Son dönemde ekibimdeki arkadaşlarımla birlikte bazı Avrupa ülkeleriyle Güney Amerika'da yaptığımız araştırmalar sonucu geniş bir futbolcu portföyü oluşturduk. Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için hemen transfer çalışmalarına başlayıp, taraftarımızı mutlu edecek bir takım kuracağız" dedi.
Konular Spor Haberleri