Alexis'te sarı alarm!

Beşiktaş’ın, Getafe’den aldığı 30 yaşındaki stoper, son 3.5 sezonda 89 maçta 46 sarı kart gördü. Teknik direktör Şenol Güneş, birebir görüşerek uyarılarda bulunacak...

Alexis'te sarı alarm!
Bugün'den Özgür Sancar'ın haberine göre Beşiktaş’ın, kulübü Getafe ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP’a resmi olarak bildirdiği stoper Alexis Delgado hırçın yapısıyla dikkat çekiyor. Kariyerinde 305 maça çıkan İspanyol savunmacı, toplam 101 sarı kart gördü. 30 yaşındaki oyuncuya sezonun ilk yarısı da dahil olmak üzere son 3.5 sezondaki 89 maçında ise 46 sarı kart çıktı. Neredeyse 2 maçta bir sarı kart görmesi teknik direktör Şenol Güneş’i şimdiden harekete geçirdi.

HIRSI AVANTAJ AMA…

Deneyimli teknik adamın yönetimle yaptığı değerlendirmede, “Hırslı yapısı oyun için önemli. Bu bir avantaj ancak İspanya gibi bir ligde bu kadar sarı kart görmesi de düşündürücü. Türkiye’de kartlar daha kolay çıkıyor. Dikkatli olmalı” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Güneş’in oyuncuyla da birebir konuşarak bu konuda uyaracağı belirtildi.

Ersan için Çin defteri kapandı

Kartal’da Çin ekibi Shanghai Senhua’nın radarına giren Ersan Gülüm için transfer defteri kapandı. Geçen hafta Shenhua Başkanı Bruce Zhou ile bir araya gelen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, oyuncu için istedikleri fiyatı bildirdi.

Morali bozuk

Siyah-Beyazlılar oyuncu için 6 milyon euro istedi. Senhua yetkilileri bu rakamı fazla bulunca görüşmeler tıkandı. 28 yaşındaki oyuncunun ise bu durumdan son derece rahatsız olduğu öğrenildi. Çin ekibi Ersan’a 3 yıl için 9 milyon euro önermişti. İstenilen yüksek bonservis bedeli yüzünden transferin gerçekleşmemesi nedeniyle Ersan’ın moralinin bozuk olduğu kaydedildi. 
Konular Spor Haberleri