Ali Erbaş'ın eşine özel kalem iddiası!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın eşi Seher Erbaş'a özel kalem tahsis edildiği iddia edildi. İddialarda özel kalem olarak adı geçen Rukiye Öztunç, bunları reddetti ve Seher Erbaş'la aynı ziyaretlerde bulunmasını 'tesadüf' olarak niteledi. Öte yandan Öztunç, sosyal medya hesaplarını da gizledi.

Ali Erbaş'ın eşine özel kalem iddiası!

Cumhuriyet Gazetesi'nden Sefa Uyar'ın haberine göre Diyanet İşleri Başkanlığı içinde “hanımefendi” şeklinde hitap edildiği belirtilen, il ve ilçe müftülüklerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında “bilgi alan” ve son olarak çantasını koruma polisine taşıttığı ortaya çıkan Başkan Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’a, özel kalem tahsis edildiği iddia edildi.

Aydın Kuşadası Müftülüğü bünyesindeki Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda vaize olarak görev yapan Rukiye Öztunç’un, 2021 sonunda başkanlığa geçtiği ve Seher Erbaş’ın özel kalemi olarak görevlendirildiği öne sürüldü.

Öztunç ise Erbaş’ın özel kalemi olmadığını iddia ederek Erbaş’la aynı programlara katılmasını ve fotoğraflarda yer almasını “tesadüf” olarak nitelendirdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..