Ali Kocatepe: "Nükhet Duru'ya olan güvenimi kaybettim"

60'ıncı sanat yılına merdiven dayayan Ali Kocatepe, “Emekli olmaya niyetim yok” diyor. Nükhet Duru ile ‘Duru Olmak' belgeselinde yer alan ‘Melankoli', ‘Ben Sana Vurgunum' ve ‘Benimsin Diyemediğim' eserlerinin izni konusunda araları açılan Kocatepe, “Nükhet Duru'ya olan güvenimi kaybettim” dedi.

Ali Kocatepe: "Nükhet Duru'ya olan güvenimi kaybettim"

Sözcü Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın "Nükhet Duru'nun ‘Hikayesi Var' albümünün hazırlık sürecini anlatan ‘Duru Olmak' belgeselindeki eserlerinizin izin konusu ile birtakım haberler çıktı…" sorusuna yanıt veren Kocatepe, "Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlanması için ömür gereken şeye ‘güven' deniyor. Nükhet Duru'ya olan güvenimi kaybettim. Belgeselinin çekildiğinden haberim bile yoktu. Yalan konuştu ve benimle hiç ilgisi olmayan ithamlarda bulundu. Kırgınlığım sürüyor…" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı "Covid aşısı vuruldunuz mu?" sorusunu ise "Tabii ki… Önce iki Sinovac, sonra da BioNTech… Bilimden yanayım, safsatalarla, dogmalarla işim yok. En çok, salgının siyasete alet edilmesine üzülüyorum. Millete yazık!" diyerek yanıtladı.