Altay'da gerilim tırmandı!..

Sponsor olacağı açıklanan firmadan gelen yalanlama, kurullardaki isim değişiklikleri siyah-beyazlı camiada gerilimi tırmandırdı.

Altay'da gerilim tırmandı!..
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre Yüksek Divan'dan Niyazi Konuşmaz ile Eren Gevgeli ile Denetleme Kurulu'nda Umut Samaraz istifa etti, taraftarlar ayağa kalktı

Altay'da Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetim göreve sıkıntılarla başladı. Savaşan'ın olaylı genel kuruldaki, "Ana sponsorumuz Konya Torku" açıklamasının ardından önceki gün holdingten gelen yalanlama ve kurullardaki isim değişikliklerinin yapılması camiada gerilime neden oldu.

Altay 1914 Taraftarlar Derneği, seçim süreci ve sonrasındaki olaylara karşı açıklama yaparak sert tepki verdi. "Gidecekler" başlıklı başlayıp 12 madde sıralayan dernek yönetimi, açıklamayı "Kongre rezaletlerine ortak olmak istemeyenleri öncelikli olarak seçildikleri organlardan istifaya davet ediyoruz" mesajı verdi.

Altay 1914 TD yönetimi, protesto için taraftarları bugün saat 20.00'de Gaziemir Tesisleri'ne davet ederken, Yüksek Divan Kurulu ile Denetleme Kurulu'nda şok istifalar oldu. Erdoğan Tözge, Melih Tunç Tandoğan ve Ömer Hızlıok'un yer aldığı Divan'a ismi yazılan eski başkan Niyazi Konuşmaz ile Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Eren Gevgeli istifa etti. Savaşan'ı seçimde destekleyen Gevgeli ve Konuşmaz, "Hiç bir yerde yan yana beraber olmayacağımız kişilerle görev yapmayız" dedi.

Erdoğan Tözge ise, "Listeler bu değil, kongrede isimler değiştirilmiş. Gerekirse suç duyurusu yapacağım. Belgeler incelensin" dedi. 
Konular Spor Haberleri