'Amrabat dayak yerdi'

Nordin Amrabat da Galatasaray formasını giymek üzere. Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, transfer için anlaşıldığını söyledi.

'Amrabat dayak yerdi'

Nordin Amrabat da Galatasaray formasını giymek üzere. Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, transfer için anlaşıldığını söyledi.

Geçmişte yaşanan sorunların tatlıya bağlanmasında Galatasaray başkanı Ünal Aysal’ın tatlı dilinin önemine değindi.

“Sayın Aysal başkanımız Recep Mamur’u arayarak geçmişte hataları olduğunu kabul etti. Kibar konuştu. Olayı tatlı dil çözdü” dedi.

Faslı oyuncuya rakiplerinin çok faul yaptığını dile getiren Hurma “Adeta dayak yerdi. Hakemler rakiplere kart göstermiyordu. Hakemler şimdi kart göstermesin de göreyim” diye konuştu.

“Amrabat çok iyi oyuncu. Galatasaray çok iyi transfer yaptı” diyerek 25 yaşındaki futbolcuya Şampiyonlar Ligi’nden sonra 20-30 milyonluk teklifler geleceğini ifade etti.

Karşılığı para değil

Kayserispor 2011-12 Sezonu Centilmenlik Ligi’nde 3’üncü olarak 1 milyon TL ödül kazanmıştı. Ödülü değerlendiren Süleyman Hurma “Centilmenliğin karşılığı para olmamalı” ifadelerini kullandı. Bu parayı oyuncu transfer etmek için değil, okul yapımında kullanacaklarını söyledi.

Şota sitem etti

Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’a transfer olan Faslı oyuncusu Nordin Amrabat’a sitem etti. “Çok ama çok yetenekli bir oyuncu. Ama son 6 aydır kalması konusundaki çabalarım nedeniyle enerjimi tüketti. Karım ve çocuklarımdan çok onu görüp, onunla konuştum’’ dedi.

SEMİH DEMİREL


 

Konular Spor Haberleri