Anadolu Efes'ten sevindiren galibiyet!...

Zalgiris karşısında ilk çeyrekte 8 farkı yakalasa da, geriye düşen Anadolu Efes, son periyotta toparlandı Euroleague B Grubu’ndaki 3. galibiyetine ulaştı

Anadolu Efes'ten sevindiren galibiyet!...

THY Euroleague’de geçtiğimiz hafta Bamberg deplasmanında ilk yenilgisini alan Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas’a şans tanımadı, rakibini Abdi İpekçi’de 72-61 yenmeyi başardı.

4. maçında 3. galibiyetini aldı. İki takımın da hücumda yüksek isabet oranıyla başladığı maçta 5. dakika 12-12 geçildi. Temsilcimiz, temposunu Hopson-Savanovic ikilisiyle devam ettirerek 22-14’te 8 farkı yakalasa da Dentmon’ın üçlükleriyle skoru eşitleyen Zalgiris, ilk çeyreğin 27-27 tamamlanmasını sağladı.

Dragicevic farkı

İkinci periyodun başında Zalgiris öne geçmeyi de başardı ve hücumda tıkanan lacivert-beyazlılar karşısında farkı 4 sayıya çıkardı. Efes, 19. dakikada Birkan ile skora denge getirip öne geçme fırsatları da yakaladı ancak top kayıpları devrenin de 38-38 tamamlanmasına neden oldu. 

Savanovic ve Hopson ile 2. yarının başında 50-43 ile farkı bir kez daha 7 sayıya yükselten temsilcimiz, kenardan gelen isimlerinden katkı alamayınca, ara kapandı, 3. çeyrek 51-49 Anadolu Efes üstünlüğüyle tamamlandı. Son periyotta Dragicevic ile oyuna ağırlığını koyan ve son dakika içinde 69-58 ile 11 farkı yakalayan Efes maçı 72-61 kazandı.

Anadolu Efes'ten sevindiren galibiyet!...

ÜMİT AVCI / SKORER



Konular Spor Haberleri