Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye tepki: "Özür dileyin"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisinde uyuşturucu satıcısı karakterin Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesine tepki gösterdi.

Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye tepki: "Özür dileyin"

Ankaragücü kulübünden konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Dijital bir platformda yayınlanan Behzat Ç. dizisinde bir uyuşturucu satıcısının MKE Ankaragücü taraftarı olarak gösterilmesini üzülerek takip ettik.

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

112 yıllık bir tarihe sahip; Milli Mücadele döneminin kahramanları İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından kurulan bir kulübün armasının bu şekilde kullanılmasını şiddetle kınıyoruz.

Ankara’da çekimleri yapılan bir dizinin, Ankara’nın en önemli değerlerinden birine yaptığı bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz.

Behzat Ç. dizisinin senaristinden, yapımcısından ve yayıncı kuruluşundan; camiamızdan özür dilemesini ve yaptıkları kabul edilemez yanlışı düzeltmesini ivedilikle bekliyoruz.

Konunun mutlaka takipçisi olacağız."

Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye tepki: "Özür dileyin"

DİZİ, BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Behzat Ç.’nin yeni macerası "Behzat Ç. Çekiç ve Gül"; dijitalde izleyicisiyle buluşmaya ediyor.

Ankaragücü’nden Behzat Ç.’ye tepki: "Özür dileyin" - Resim : 2

Dizinin her bölümü için özel olarak hazırlanan illüstrasyon çalışmaları da BluTV’nin sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görüyor.

TV100'den Birsen Altuntaş konuyla ilgili bluTV yetkilileriyle görüştüğünü yazdı.

Altuntaş'a kasıtlı olarak yapılan bir durumun söz konusu olmadığını belirten yetkililer hemen konuya müdahale ettiklerini ifade ederek yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduklarını ve sahneyi hemen değiştirdiklerini söyledi.