Arveladze'den 'Dağıldık!' itirafı!..

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 kaybettikleri Torku Konyaspor maçında erken yedikleri golden etkilendiklerini ve kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Arveladze'den 'Dağıldık!' itirafı!..

Arveladze, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadelenin ilk dakikasında yedikleri golün kendilerini etkilediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Her saniye gol yiyebilirsiniz ama yediğimiz ilk gol bizi etkiledi. Bundan sonra geri dönmeye çalıştık. Golü de bulduk ve döndüğümüzü düşündüm. İkinci yarı dirençli ve agresif bir Kasımpaşa beklerdim ama ilk pozisyonda golü yedik. Ondan sonra da dağıldık. İkinci devre pozisyona bile giremedik. Bizim açımızdan iyi bir maç olmadı. Kötü bir mağlubiyet aldık, üzgünüz."

Oynadıkları son 8 maçta galibiyet alamadıklarının hatırlatılması üzerine Arveladze, "Yanlış sayıyorsunuz. 15. haftada Beşiktaş'ı yendik. Onu saymayınca art arda 8 puan kaybı gibi görünüyor. Galibiyete oynayan bir takımız. Her maç galibiyet istiyoruz. Mağlubiyet olarak 2, 3 maç olsa bile bizi mutlu etmiyor" ifadelerini kullandı.

Gürcü teknik adam, ilk yarıda Babel ile Selim Ay'ın girdiği ikili mücadelenin ise penaltı olmadığını sözlerine ekledi.

-Oyuncuların görüşleri

Aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını anlatan Kasımpaşalı futbolcu Erhan Kartal, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Bizim için çok önemliydi. Bulduğumuz pozisyonlar vardı ama olmadı. Önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var. Ona odaklanıp, kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Lacivert-beyazlı futbolcu Alpaslan Öztürk ise erken yedikleri golle demoralize olduklarını kaydederek, "Bugün geçen haftalara nazaran daha iyi bir Kasımpaşa vardı. Çabuk gelen golle demoralize olduk. Ondan sonra 25-30 dakika oynadığımız futbol çok iyiydi. Pozisyonlar bulduk. Onları değerlendirebilsek çok farklı bir maç olacaktı ama sonuçta yenildik" ifadelerini kullandı.

SKORER


Konular Spor Haberleri