Aslan Kızlar zaferle döndü!...

Galatasaray Daikin, İtalya deplasmanında fırtına gibi esti, Unendo Yamamay’ı set vermeden devirerek Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu’ndaki dördüncü maçında üçüncü galibiyetini elde etti.

Aslan Kızlar zaferle döndü!...

Voleybolda, DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Galatasaray Daikin, deplasmanda İtalyan temsilcisi Unendo Yamamay’ı 3-0 yenerek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini kazandı.

Busto Arsizio kentindeki maçta fırtına gibi esen temsilcimiz ilk seti 25-22’lik skorla önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılı ekip ikinci sette daha etkili bir oyun ortaya koydu ve bu bölümü de 25-20’lik üstünlükle kapatarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sette ev sahibi ekip tüm kozunu oynadı. Ancak rakibine geçit vermeyen ve etkili servisler atan Galatasaray Daikin seti 25-23, maçı da 3-0 kazanmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla dördüncü maçında, üçüncü galibiyetini aldı.

SALON:  Pala-Yamamay
HAKEMLER: Wim Cambre (Belçika), Epaminondas Gerothodoros (Yunanistan)
UNENDO YAMAMAY: Ortolani (5), Degrani (4), Garzaro (5), Bianchini (5), Michel (4), Leonardi (5), Marcon (4), Spirito (4), Buijs (4), Arrighetti (5), Wolozs (4), Petrucci (4)
GALATASARAY DAİKİN: Ergül (7), Sinem (7), Nihan (7), Montano (7), Aslı (7), Veljkovic (7), Kimura (6) Gamze (6), Bihter (6), Neriman (6), Lo Bianco (6), Ezgi (6)
SETLER: 22-25, 20-25, 23-25 

RAGIP TEKİN / SKORER




Konular Spor Haberleri