Ayşegül Aldinç'ten dobra açıklamalar!..

Ayşegül Aldinç, 'Sanki Türkiye'de bir tek bana yapılıyor photoshop. İnsanların gördüklerine inanmamaları beni çok eğlendiriyor' dedi.

Ayşegül Aldinç'ten dobra açıklamalar!..

- Yıllar geçtikçe kıskanılan bir güzelliğe bürünüyorsunuz. Hayatınızda ’Kendimi şu yaştan sonra keşfettim’ dediğiniz bir dönem var mı?
- Kendimi sürekli keşif halindeyim. Yalnız kendime yönelik değil bu. Bilmeye hepimizin ihtiyacı var. 

- Şu anda kendinizi hayatınızın hangi döneminde görüyorsunuz?

- Tam demimdeyim.

- Güzellik sırlarınız var mı?
- Kendimi daha iyi hissetmek için yaptığım şeyler sır değil. Düzenli yaşam, spor ve yediklerine dikkat etmek. Sıralarken kolay şüphesiz. Uygulama bazında ise başlangıçta zor. Ama yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilirseniz, her yeni güne sağlıkla uyanmanın şükrü ve keyfi müthiş tabii.

- Yaşlanmaktan veya artık güzel bulunmamaktan korktuğunuz oluyor mu?
- Bu meslekte olup da, bundan sakınıp, çekinmeyen büyük yalan söylüyordur diye düşünüyorum.

’ECE SÜKAN’I ÇOK BEĞENİYORUM’

- Siz kimleri güzel buluyorsunuz?
- Standart güzellik ölçüleri yerine kendine has güzelliği olanları beğeniyorum. Çeşitli kuşaklardan örnekler verecek olursam. Gülriz Sururi, Sosyolog Nilüfer Göle, Ece Sükan’ı beğenirim. 

- Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre, zamansız güzelliğin sembolü gibiler adeta. Kendinizi de böyle mi görüyorsunuz?
- Ben de onlara bayılıyorum. Yıllardır saygıyla beğendiğim bu kadınlarla adımın yan yana anılması beni mutlu ediyor.

- Hayranlık duyulan, çekici bulunan bir kadın olmak sizi nasıl hissettiriyor?
- Bu mutluluk sürebildiği kadar sürsün istiyorum.

SANKİ BİR TEK BANA PHOTOSHOP YAPILIYOR!

- Tıpkı O Kız albümünüzde olduğu gibi, Li Lal Lal La La için de çektirdiğiniz fotoğraflar photoshop konusuyla gündeme geldi. Kendinizi bir şeyleri kanıtlamak zorunda hissediyor musunuz?
- Artık dalgamı geçiyorum inan ki. Sanırsın Türkiye’de bir tek bana yapılıyor photoshop! Daha ilginç sorusu olan varsa itinayla cevap veririm. Bu gördüğüne inanamama hali muhteşem! Eğlenmemek mümkün değil.

- O Kız albümünüz ise uzun bir aradan sonra gelmişti. Bu aranın hayranlarınızla aranızı soğuttuğunu düşünüyor musunuz?
- Yok bunu hiç düşünmüyorum. Bu ara, müziğimle ilgili olarak beni görmediğiniz için uzun gelmiş olabilir. Zira müzik dışında dizi, köşe yazarlığı ve bazı özel konserler gibi faaliyetlerim de oldu. Yaptığınız işi bir paket olarak yapmadığınızda, yapılan her ne ise daha lokalize değer bulur. Son 4 yıl aralıklı olarak albüm çalışmalarımı sürdürdüm. Hazırlık döneminde doğal olarak o aşamayı paylaşmazsın. Doğru insanlarla işbirliği çok önemlidir bizim meslekte. Tüm bileşenlerin bir araya gelmesi ise bazen uzun zamanlar sonra mümkün olabilir.  O Kız’la gerçekleşen buluşmamız zamanlama açısından doğruydu. Şimdi  Li Lal Lal La La var. Devamı gelecek.

- Yazı yeni albümünüzle karşıladınız. Yaz aylarında şarkıcılar arasında yaşanan rekabeti nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Kendimi herhangi bir yarışın içinde hiç hissetmedim. Yarışların tek bir birincisi olur. Oysa ortam gördüğünüz gibi pek kalabalık. Üretim devam ettiğine göre, herbirimiz hayatımızdan gayet memnunuz demek ki.

- Son dönemde ünlü isimler, birçok düete imza attı. Siz de bu düet furyasında yer alacak mısınız?
- Dayanışmanın her türlüsü bana iyi gelir. Ama ben şimdilik düet değil diyet yapıyorum!

- Son günlerde en çok kimi dinliyor ve beğeniyorsunuz?
- Bizden Mabel Matiz ve Çiğdem Erken’i dinliyorum. Yabancılardan ise Jamaraquai’yi seviyorum. Onu canlı dinlemeyi beklerken ayağını sakatladığı haberi geldi. Kısmet. Matt Bianco’yu da izledim.

Evlilik insan doğasına aykırı

Evlilik gençlikte riskli. Daha ileriki yaşlarda ise kesinlikle zevkli olabilecek bir paylaşım. Ama evliliğin insan doğasına uygun olmadığı konusundaki fikrim değişmiş değil. Boşanma oranları da beni doğrular nitelikte.



 

Konular Röportaj