Aziz Yıldırım: "UEFA'da rakibimiz kalmadı"

UEFA Avrupa Ligi'nde en büyük rakip olarak gördüğü Manchester United'ın saf dışı kalmanın eşiğine gelmesi Yıldırım'ı daha da umutlandırdı.

"UEFA'da rakibimiz kalmadı"
Takvim'de yer alan habere göre Yıldırım'ın yakın çevresine "Basel'deki finale kalmamız için tüm gücümüzü harcamalıyız. Önümüzdeki en büyük engel kalkıyor" dediği bildirildi.

Avrupa'da turları birer birer geçen sarılacivertliler 2 numaralı kupada son 16 turunda evinde Braga'yı 1-0 mağlup edince rövanş için önemli bir avantaj yakaladı ve çeyrek final kapısını araladı.

Mehmet Topal'ın golüyle havalara zıplayan başkan Aziz Yıldırım'ın keyfine keyif katan skor İngiltere'den geldi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı bu sezon ligden erken kopan Manchester United'ın Avrupa'ya odaklanacağını hesap ediyordu. Kupada geriye kalan 15 takım arasında sadece İngiltere'nin köklü ekibinden çekinen Başkan Aziz Yıldırım, Liverpool'un ilk maçta 2-0'lık galibiyet ile turu büyük oranda garantilemesi üzerine mutlu oldu.

YILDIRIM: "BİRÇOK TAKIMDAN DAHA İYİYİZ"

Aziz Yıldırım'ın daha önce yakınlarıyla paylaştığı "Önceki turlarda eşleşmezsek finalde Manchester United ile eşleşiriz. Artık her şey orada belli olur" sözleri hatırlatıldı. Sarı-lacivertli kulübün başkanının "Liverpool buradan turu vermez. Şansımız çok arttı. Bu saatten sonra çok dikkatli şekilde oynayıp Basel'deki finale kalmalıyız. Kadro gücü olarak birçok takımdan daha iyiyiz" dedi.
Konular Spor Haberleri