Aziz Yıldırım'ın taktik savaşı!...

2 Kasımdaki olağünüstü kongre öncesi Fenerbahçede sessiz bekleyiş sürüyor. Başkanlığa aday olmayı düşünen birçok isim ilk adımın başkan Aziz Yıldırımdan gelmesini istiyor.

Aziz Yıldırım'ın taktik savaşı!...

Herkes başkanın kararına göre yol haritasını belirleyecek

2 Kasım'daki olağünüstü kongre öncesi Fenerbahçe'de sessiz bekleyiş sürüyor. Başkanlığa aday olmayı düşünen birçok isim ilk adımın başkan Aziz Yıldırım'dan gelmesini istiyor.

Yönetim Kurulu üyelerine daha önce “Ben yokum” diyen Yıldırım'ın bunu resmi olarak açıklamaması potansiyel adayların biraz daha temkinli davranmasına sebep oluyor. Yıldırım'ın karşına çıkmak istemeyen isimlerin Aziz Yıldırım'ı kararına göre yol haritalarını belirleyeceği öğrenildi. Şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler Sadettin Saran ve Recep Özcan olurken, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi seçime girebilmek için kendisine af çıkmasını bekleyecek.

Başkan Yıldırım yönetim kurulu arkadaşlarına “isteyen seçime girsin. Kendisine sonuna kadar destek veririm” demesine rağmen hiçbir yöneticinin böyle bir adım atmaya düşünmediği bildirildi.

Seçim stratejileri sebebiyle Fenerbahçe kulislerinin ancak seçimden 2-3 hafta önce hareketleneceği ifade edilirken, Sadettin Saran'ın dışında Mehmet Ali Aydınlar'ın da ciddi bir çalışma içinde olduğu biliniyor. Taraftarın ve camianın başkan olmasını çok istediği Ali Koç'un ise şu an için böyle bir şeyi düşünmediği belirtildi. Eski başkanvekili Nihat Özdemir, adaylık ile ilgili bir düşüncesi olmadığını ifade etse de kendisine özellikle mevcut yönetim içinden yoğun bir talep olduğu kaydedildi.

SENAD OK


 

Konular Spor Haberleri