Bade İşçil: "Parası olanlara Allah bereket versin"

Ünlü oyuncu Bade İşçil, önceki gün köpeğini gezintiye çıkardığı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Bade İşçil: "Parası olanlara Allah bereket versin"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre muhabirlerle sohbet eden İşçil, Mösyö'nün hormonel olarak duyarlı bir dönemden geçtiğini anlattı.

Oyuncu, konuyla ilgili, "Gezintiye çıkardım köpeğimi. Dişilere duyarlı dönemi doğası gereği, hormonları gereği böyle. Kısırlaştırmakla, kısırlaştırmamak arasında kaldık. Bu yaştan sonra olsun istemedim. Çiftleşti, baba oldu ama sekiz yaşında artık. İstemiyorum doğasına karşı çıkmak. Yavrulayınca da sahiplendirmek, güvenilir insan bulmak zor. Hepsine bakmak çok zor" diye konuştu.

Bade İşçil, pandemi döneminde yeni proje kabul etmediğini ise, "Bu aralar evdeyim. Bir şeyler yapmıyorum. Hep onu gezdirmek için çıkıyorum. Bu arada bana da vesile oluyor, yürüyüş oluyor. Ben korkudan aslında dışarı çıkamıyorum. Bende her zamanki gibi bir haber yok. Aynı benim yani, değişen bir şey yok. Dükkanlar kapalı. Yeni başlayacak bir şeyin içine dahil olmadım" ifadeleriyle dile getirdi.

İşçil, geçtiğimiz haftalarda pandemi nedeniyle yaptığı, "Kendi yağımızda kavuruluyoruz" sözlerine ise açıklık getirdi.

Ünlü isim, "Allah'a şükür yani. Ne açıktayız, ne bir şeyiz ama benim öyle yüzlerce evim falan yok. Olana da Allah bereket versin. Şimdi bu durumun nereye kadar devam edeceğini bilmiyorsak ekonomik davranmak gerek. Mantıklı olan küçülmeye gitmek. Henüz önümüzü görmüyoruz. Zenginin de, normal insanın da..." şeklinde konuştu. 

Konular Bade İşçil