Bahadır Tatlıöz'ün babası hayatını kaybetti

Müzisyen Bahadır Tatlıöz'ün beyin kanaması geçiren babası Nail Tatlıöz vefat etti.

Bahadır Tatlıöz'ün babası hayatını kaybetti

Bahadır Tatlıöz, kendisine destek vermeye gelen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmayarak zorlukla yaşadığı süreci şu ifadelerle dile getirdi:

''Babam yüksek tansiyona dayalı beyin kanaması geçirdi, çok anlık bir olaydı ve akabinde acile kaldırıdı. Doktorların ayrı, aile üyelerinin ayrı ve babamın kendi mücadelesi ayrı derken 10 gün süren çok ciddi bir savaştı bizler için. Verdiğimiz mücadeleler neticesinde bu savaştan bizler mağlup ayrıldık. Bu savaşın sonunda bir amacımız olsun istedik. Babam da sağlığında bunun böyle olmasını istediğini sıklıkla dile getirirdi, biz de istediğini yaptık. Babamızın bugün beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisini kesin olarak aldık. Babamın bu diyardan hayırlı ayrılmasını istedik ve ailecek bağış kararı aldık. Babamın birilerini yaşatmak en büyük arzusuydu. Şimdi başka bir insan babam sayesinde belki hayat kazanacak ve babama yaşadığı sürece dua edecek.

Babam için tabii ki çok mücadele ettik ama sonunda kesin sonuçları alınca bu karara vardık. Babam başka bir bedende yaşasın istedik. Babamızı çok seviyoruz, hakkını helal etsin biz ona hakkımızı helal ettik. İyi ki vardı ve hep var olacak.''

Bahadır Tatlıöz'ün babası hayatını kaybetti

SacitAslan.com olarak Nail Tatlıöz'e Allah'tan rahmet; Bahadır Tatlıöz ve acılı ailesine başsağlığı dileriz...